free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru reuneste famiile copiilor „Next Star”

Super show-ul „Next Star” aduce pe scenă cei mai talentaţi prichindei, dar şi cele mai emoţionante poveşti ale copiilor veniţi să demonstreze că ei merită să prindă unul dintre ultimele bilete rămase la marea finală.

Atât juriul, cât şi Dan Negru sunt impresionaţi de fiecare dată de pasiunile celor mici, dar şi de poveştile lor, astfel încât, campionul divertismentului a făcut posibilă îndeplinirea unei mari dorinţe pe scena „Next Star”: l-a adus în ţară pe tatăl unui concurent. Bărbatul, plecat în Irlanda de trei ani de zile pentru a-i oferi familiei sale un trai mai bun, a fost chemat în ţară pentru a putea fi martorul prestaţiei fiului său. Marea surpriză a fost faptul că tatăl a fost costumat şi prezentat fiului său drept un membru al juriului internaţional. La momentul jurizării, bărbatul nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi vocea l-a trădat, familia sa aflând adevărata identitate a juratului internaţional.

Reacţia copilului, dar şi a membrilor juriului la momentul regăsirii, a fost de-a dreptul emoţionantă. Întreaga scenă va putea fi urmărită în această seară la „Next Star”, de la ora 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 01.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *