free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru, colectionarul secundelor

Îndrăgitul prezentator Dan Negru este mare colecţionar de ceasuri. Pe lângă cele primite de la soţie, familie sau prieteni, care îi sunt extrem de dragi, Dan mai are un ceas “de suflet”, primit de la mentorul său, marele maestru Valeriu Lazarov. Şi pentru că îi sunt atât de dragi, vedeta Antena 1 a decis să îşi premieze telespectatorii nu cu unul, ci cu 60 de ceasuri pe ediţie.

Pasiunea lui Dan Negru pentru ceasuri i-a adus acestuia o colecţie privată inedită, dar şi un mod de viaţă care se derulează în permanenţă între tic-tacurile unui ceasornic. Pe lângă superbele exemplare pe care şi le achiziţionează singur ori de câte ori are ocazia, Dan are şi multe ceasuri primite de la soţie, familie şi prieteni, care îi sunt extrem de dragi. Vedeta colecţiei sale este însă un ceas “de suflet”, pe care îndrăgitul prezentator l-a primit chiar de la cel care i-a deschis porţile televiziunii.

Marele maestru Valeriu Lazarov i l-a dăruit chiar de ziua lui de naştere, de 23 februarie. Era o zi cu totul şi cu totul specială pentru Dan, pentru că în acel an alinia la start trei dintre emisiile sale: Te pui cu blondele, Ziua judecăţii şi Ciao Darwin.

Şi pentru că îi sunt atât de dragi, îndrăgitul prezentator a decis să îşi premieze telespectatorii nu cu unul, ci cu 60 de ceasuri pe ediţie. Din 19 octombrie, de când a debutat concursul, peste 3500 de oameni s-au înscris pe site, iar numărul fanilor de pe facebook a crescut în primele trei săptămâni ale concursului cu 1652, de 4 ori mai mult decât in aceeaşi perioadă dinaintea concursului. Astfel, numărul de vizite de pe site-ul emisiunii a totalizat peste 25.000 de vizitatori unici de la începutul concursului.

Telespectatorii Antena 1 se pot înscrie la concurs pe site-ul emisiunii, castigiin60desecunde.a1.ro, şi răspunzând correct la toate cele trei întrebări din secţiunea concurs pot intra în cursa pentru unul din cele 60 de ceasuri puse la bătaie de echipa de la Câştigi în 60 de secunde. Un astfel de ceas a adăugat şi Dan Negru colecţiei sale, căci pentru vedeta Antena 1 nu suma contează, ci valoarea sentimentală şi povestea ceasului.

Bucuresti, 09.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *