free download 78 travel guides written by experts

Incepand de astazi, utilizatorii Vodafone Romania au acces gratuit

la Internetul mobil in metroul bucurestean

Tot astazi, Vodafone a fost reconfirmata drept cea mai performanta retea de date mobile din Romania de catre P3 Communications

· Toti clientii Vodafone beneficiaza de acces gratuit la Internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean, prin telefon, laptop sau tableta
· Vodafone a obtinut, pentru a treia oara, cele mai bune rezultate dintre toate retelele de comunicatii mobile din Romania, in urma masuratorilor facute de catre auditorul independent P3 Communications

Incepand de astazi, Vodafone ofera tuturor utilizatorilor sai acces gratuit la Internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean.

Toti clientii Vodafone care au activat o optiune de Internet – abonati, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date – beneficiaza de acces gratuit la net, prin telefon, laptop sau tableta. Utilizatorii care nu au activata o optiune de Internet pot face acest lucru foarte usor, printr-un simplu apel gratuit la *NET#.

Serviciile gratuite puse la dispozitie de Vodafone se bazeaza pe o solutie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul facil si rapid la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuita de browsing se face automat, fara a necesita modificarea setarilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, in apropierea iesirii din statiile de metrou.

Aceasta lansare are loc in acelasi timp cu efectuarea unui nou set de masuratori de catre auditorul independent P3 Communications. Acesta a reconfirmat ca Vodafone a obtinut cele mai bune rezultate dintre toate retelele de comunicatii mobile GSM/UMTS din Romania, pe toti indicatorii masurati.

Campania de masuratori s-a derulat in perioada 12 septembrie – 4 octombrie 2011, in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Galati, Braila, Bacau, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Sibiu, Brasov si Ploiesti. Pentru mai multe detalii, vizitati //www.p3-group.com/communications.

Metodologia, instrumentele, echipamentele, infrastructura masuratorilor, precum si zonele masurate au fost selectate exclusiv de catre P3 Communications.

Vodafone Romania ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile de Internet mobil de mare viteza, pentru 90% din populatia tarii. Reteaua de date mobile a Vodafone acopera peste 12.000 de localitati din toata tara, permitand viteze de descarcare a datelor de pana la 21,6 Mbps.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 391 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 septembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

P3 communications este o companie din domeniul telecomunicatiilor cu multi ani de experienta in oferirea de consultanta tehnica si servicii de testare a retelelor operatorilor mobili din intreaga lume. Compania efectueaza campanii de testare si audit al retelelor si este recunoscuta pentru activitatile de certificare a calitatii retelelor. P3 communications are sediul central in Germania si face parte din P3 Group, care are birouri in Europa, America de Nord si Asia.

Bucuresti, 09.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *