free download 78 travel guides written by experts

Dan Helciug, Corina si Cove, joi, la “O data-n viata”

Cei trei artişti fac spectacol în emisiunea Iulianei Tudor difuzată în direct pe 12 decembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+

După ce a cântat duete, pe scena O dată-n viaţă, alături de Laura Lavric sau Irina Loghin, Dan Helciug a devenit fanul emisiunii de la TVR 1 care promovează folclorul românesc, tradiţiile şi dansul popular. Aşa că, în pragul sărbătorilor de iarnă, pe 12 decembrie, de la ora 21.00, solistul Spitalului de Urgenţă lasă încă o dată rock-ul pentru a îmbrăca straiele populare şi a se alătura Iulianei Tudor şi invitaţilor săi la O dată-n viaţă.

La celelalte două pupitre din studioul emisiunii de la TVR 1, difuzată şi online, pe TVR+, se vor afla Corina şi simpaticul Gabriel Coveşeanu, alias Cove, doi artişti care îşi vor scoate la bătaie toţi aşii din mânecă pentru a face faţă cu brio concurenţei.

Susţinătorii celor trei invitaţi sunt Nineta Popa – cea care va face echipă cu Dan Helciug, alături de care va interpreta cântece din Oltenia şi Ardeal, Aneta Stan – ajutorul de joi seară al lui Cove, pentru a reprezenta cu succes Dobrogea, respectiv maramureşenii Cornelia şi Lupu Rednic – sprijin de nădejde pentru Corina. Dacă acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari” din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului „Doina Dunării” din Giurgiu, dar şi a trupei de balet condusă de Ioana Macarie.

Bucuresti, 12.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *