free download 78 travel guides written by experts

PROFI ajunge la 2014 magazine si merge mai departe

ProfiAstazi, reteaua PROFI a inaugurat magazine standard la Botosani, Busteni, Salonta si Sf.Gheorghe, ajungand la 204 magazine, la care se adauga si PROFI Ice Store, magazinul de gheata care functioneaza doar pana la Craciun in inima capitalei. Alte cateva unitati se vor mai adauga retelei inainte de sfarsitul anului.

“Am depasit déjà limita celor 200 de magazine pe care ne-o propusesem pentru acest an, stabilind un ritm de extindere pe care intentionam sa il mentinem si in anul viitor,” a declarat Pawel Musial, Directorul general al companiei PROFI Rom Food.

Unitatea din Botosani este un magazin preluat de la lantul PITA si va continua sa functioneze o vreme sub acest nume, timp in care sortimentatia va fi redefinita pentru a se adapta cel mai bine cererii locuitorilor din zona, combinand optim produse din gamele Pita si PROFI.

Magazinul este situat pe str. Bucovina nr.8, cu o suprafata totala de 491 mp si o sala de vanzari de 350 mp.

Unitatea din Busteni, judetul Prahova, este amplasat in complexul comercial Costila, pe str. Libertatii nr.85. Are o suprafata totala de 375 mp si o sala de vanzari de 260 mp.

La Salonta, judetul Bihor, noul magazin PROFI are o suprafata totala de 556 mp, din care sala de vanzari ocupa 340 mp, se afla in Piata Libertatii nr.14, la parterul unei cladiri care gazduieste un cinematograf.

La Sf.Gheorghe, judetul Covasna, magazinul inaugurat astazi se afla pe str. Romulus Cioflec nr 33 si are o sala de vanzari de 325 mp, suprafata sa totala fiind de 484 mp.

Prin numarul de magazine si cei 5000 de angajati din toata tara, PROFI este cel de al doilea mare lant de retail modern si unul din marii angajatori din Romania.

Timisoara, 12.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *