free download 78 travel guides written by experts

Dan Diaconescu, Mihail Neamtu si Crin Antonescu sunt liderii politici

cu cele mai multe minute petrecute in platourile de televiziune in luna octombrie 2012

mediaTRUST, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare, prezintă liderii politici cu cele mai multe minute petrecute în platourile de televiziune din octombrie, lună premergătoare campaniei electorale.

Dan Diaconescu, Mihail Neamţu şi Crin Antonescu se numără printre liderii politici cu cele mai multe apariţii în studio din luna octombrie 2012.

Dan Diaconescu, liderul PPDD, ocupă locul întâi în topul mediaTRUST, cu cele mai multe minute petrecute în platourile televiziunilor, 682, în luna octombrie. Posturile de televiziune la care Dan Diaconescu a înregistrat cele mai multe prezenţe sunt Antena 3 şi B1 TV.

Pe locul doi se află Mihail Neamţu, preşedintele formaţiunii politice Noua Republică, care a înregistrat 516 de minute de prezenţă în studio, cele mai multe fiind la B1 TV şi Antena 3.

Liderul PNL, Crin Antonescu a înregistrat 345 de minute în studio, urmat îndeaproape de preşedintele PSD, Victor Ponta, cu 312 minute, şi Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, cu 273 de minute.

mediaTRUST prezintă şi un clasament al celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice prezenţi în platourile televiziunilor monitorizate.

Astfel, primul loc este ocupat de reprezentantul PNL-ului, Vlad Nistor, director general al Institutului Diplomatic Român, cu 22 de prezenţe.

Avocatul Sergiu Andon este cel mai mediatizat membru PC, înregistrând 15 apariţii în platourile televiziunilor monitorizate de mediaTRUST pentru acest studiu.

Pe locul trei găsim un reprezentant al PSD-ului, Dan Şova, Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, cu 14 apariţii.

Sorin Roşca Stănescu, candidat PNL pentru un mandat de senator în Dâmboviţa, ocupă poziţia a patra în top, cu 14 prezenţe.

Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte PSD şi Ministru al Educaţiei şi Cercetării, se clasează pe locul cinci, cu 13 prezenţe.

mediaTRUST prezintă şi un clasament al partidelor politice, realizat în funcţie de prezenţa reprezentaţilor acestora în platourile televiziunilor analizate. Astfel, PSD-ul conduce topul cu 211 prezenţe, urmat de PNL, cu 175 prezenţe şi PDL cu 167.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele cinci posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna octombrie 2012.

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *