free download 78 travel guides written by experts

Dan Bittman despre un concurent X Factor: E bun de Holograf, acum ca eu nu mai pot sa cant

Show, emoţie, lacrimi de bucurie sau noduri în gât de tristeţe, glume şi mustrări, toate au fost aseară ingredientele unui show de milioane de telespectatori. Cea de-a doua gală live X Factor le-a adus românilor 13 concurenţi foarte bine pregătiţi, dar şi un juriu exigent, în pofida bunei dispoziţii pe care a reuşit să le-o transmită telespectatorilorîn cele peste cinci ore de show live. Această exigenţă l-a făcut pe Cheloo să îi elimine pe băieţii de la Station 4, pe Delia să îşi certe proprii elevi atunci când au greşit, dar şi pe Dan Bittman să afirme despre Tudor Turcu, concurent în grupa lui Cheloo, că are o voce foarte bună, atât de bună încât i-ar putea lua locul în Holograf. “Mie îmi place Tudor Turcu. E bun şi de Holograf, acum că eu nu mai pot să cânt”, a comentat Bittman după interpretarea excepţională a tânărului.

Concurentul de 30 de ani din Mediaş a cântat aseară pe scena X Factor piesa “Here without you”, a celor de la Three Doors Down, reuşind să culeagă nu doar admiraţia lui Dan Bittman şi a celorlalţi doi juraţi mentori, ci şi voturile publicului care a decis ca Tudor să continue cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro. Tudor s-a remarcat încă de la audiţii cu timbrul său deosebit, specific artiştilor care cântă muzică rock şi, până acum a reuşit să îşi confirme valoarea cu fiecare interpretare.

Şi-a regăsit sora pe Facebook după 25 de ani

Dincolo de foarte mult talent, nu doar la cântat, ci şi la pictură, Tudor are şi o poveste de viaţă desprinsă parcă din filme. Tudor şi-a regăsit sora vitregă pe Facebook, după mai bine de 25 de ani. S-au văzut o singură dată, când erau copii, atunci când tatăl lui Tudor i-a prezentat-o copilului Tudor de atunci pe Teodora, sora lui.

Pentru ca Teodora nu se află în ţară, ci este stabilită în Grecia, cei doi nu s-au revăzut niciodată, insă ţin legatură pe Skype. In ultimele luni nu au mai vorbit, însă totul s-a schimbat duminică seara, cand echipa X Factor i-a facut tânărului o surpriza de zile mari: acesta s-a reîntalnit cu sora sa dupa un sfert de secol, chiar pe scena X Factor. Ideea a venit chiar din partea lui Cheloo, mentorul lui Tudor. "Din discuţiile noastre, am ajuns la concluzia că ar avea mai multă încredere în el daca ar avea familia aproape, a declarat rapperul despre concurentul său.

Delia a mai pierdut două trupe. Cheloo dovadă de fairplay.

Orice gală live X Factor presupune însă şi o dublă eliminare. După ce în prima gală trupa R Familiy şi Iulia Glăvan au părăsit competiţia, aseară alte două trupe au plecat acasă, lăsând-o pe Delia cu doar doi concurenţi în concurs.

Voturile publicului i-au eliminat direct pe Bernice şi Laurenţiu, membrii trupei 2B, şi i-au trimis la duel pe Tudor Toduţ şi Station 4, trupă salvata în prima gală chiar de mentorul lui Toduţ, Dan Bittman, în defavorul concurentei lui Cheloo. Rapperul a promis atunci răzbunare şi, mai în glumă, mai în serios, a spus că va avea grijă ca cei de la Station 4 să nu aibă viaţă lungă în concurs. Voturile insuficiente i-au supus şi de această dată duelului, astfel că cei patru au trebuit să interpreteze o melodie de salvare.

După doar cateva secunde, unul dintre concurenţi a întrerupt piesa, spunând că unul dintre ei a început fals, ceea ce i-a derutat pe toţi. Atunci Cheloo s-a ridicat, a mers pe scenă şi, contrar tuturor aşteptărilor, i-a întrebat dacă mai vor să încerce o dată. “Mai cântaţi o data? Şi eu mă mai încurc, că nu sunt robot. Vreau să vâd că nu sunteti 4 fetite", le-a spus Cheloo celor de la Station 4. Cu toate că a două oară nu au mai grşit, rapperul –cel pe umerii căruia a apăsat decizia finală, l-a ales pe Tudor Toduţ, astfel că Delia a pierdut aseară două trupe, eveniment care a întristat-o până la lacrimi.

Loreen, super show la X Factor

Invitata specială a galei X Factor de aseară a fost Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012. Artista suedeză a făcut show pe scenă, spre exaltarea publicului spectator, dar şi a românilor din faţa televizoarelor care nu au ezitat să îşi exprime aprecierile faţă de Loreen pe pagina oficială de Facebook X Factor.

Loreen a interpretat melodia care a făcut-o celebră, Euphoria, dar şi cel mai nou single al său, Mz heart is refusing me.

Săptămâna viitoare pe scena X Factor va urca Alexis Jordan.

Bucuresti, 19.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *