Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noul roman al lui J.K. Rowling se lanseaza la Gaudeamus 2012

NOUL ROMAN AL LUI J.K. ROWLING

Editura Trei va lansa pe piata, in cadrul Targului Gaudeamus 2012, primul roman destinat publicului adult al scriitoarei J.K. Rowling – Moarte subita.

Cartea va aparea in limba romana pe 21 noiembrie 2012 si va putea fi achitionata in exclusivitate de la standul Editurii Trei din cadrul Gaudeamus 2012.

UN NOU ROMAN PENTRU O NOUA GENERATIE

Cand Barry Fairbrother, in varsta de 40 de ani, moare pe neasteptate, comunitatea intra in deriva. Idilicul orasel englezesc, cu o piateta pavata si o manastire straveche, ascunde de fapt un razboi mocnit intre mai multe tabere: bogati si saraci, adolescenti si parinti, soti si sotii, profesori si elevi… Pagford nu este deloc ceea ce pare la prima vedere.

Cel mai mare conflict il starneste insa locul lasat liber de Barry in consiliul parohial. Cine va triumfa intr-o lupta electorala plina de patima, duplicitate si dezvaluiri neasteptate?

Un roman colosal despre o lume in miniatura, Moarte subita este prima carte pe care J.K. Rowling o dedica cititorilor adulti. O poveste memorabila, o carte unica.

"O radiografie taioasa si plina de umor negru a societatii contemporane, impartita pe clase… O remarcabila poveste despre moralitatea vremurilor noastre." – Daily Express

"Moarte subita constituie evocare stralucita si captivanta a societatii britanice de astazi." – The Mirror

"Un roman mare, ambitios, stralucitor, profan, amuzant, emotionant, care ilustreaza magnific Anglia de azi… J.K. Rowling are o adanca intelegere atat a fiintei omenesti, cat si a literaturii." – Time Magazine

"Talentul de povestitor al lui J.K. Rowling se imbina cu abilitatea ei de a crea personaje memorabile intr-un roman tipic englezesc, un angrenaj pus in miscare de blandete si furie." – The Observer

J.K. Rowling este autoarea bestellerului Harry Potter, serie de sapte romane publicate intre anii 1997 si 2007, care s-a vandut in peste 450 de milioane de exemplare in intreaga lume, a fost tradusa in peste 74 de limbi si ecranizata in opt filme de mare audienta.

J.K. Rowling a primit Ordinul Imperiului Britanic pentru servicii aduse literaturii pentru copii. De asemenea, a fost recompensata cu numeroase premii si distinctii, printre care Premiul "Printul de Asturias", Legiunea de Onoare oferita de Franta si Premiul Hans Christian Andersen.

Autoarea britanica sprijina un numar mare de cauze caritabile prin Trustul Volant si este fondatorul Lumos, organizatie caritabila care lupta pentru imbunatatirea vietii copiilor defavorizati.

Bucuresti, 19.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *