Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cursa groazei duminica la „In puii mei”

Laurian, interpretat de Mihai Bendeac şi Taurete sunt şoferi de ambulanţă!

Senzaţii tari duminica aceasta la “În puii mei”! Laurian, interpretat de carismaticul Mihai Bendeac şi Taurete revin într-un moment de umor savuros. Campionul naţional de raliu Vali Porcişteanu, “Taurete”, face încă o cursă a groazei cu Laurian pe post de copilot, de data aceasta în serviciul umanităţii. Cei doi sunt şoferi de ambulanţă şi sunt chemaţi la o urgenţă, însă, în scurt timp, se va produce o răsturnare de situaţie: Bendeac în rolul Laurian va prelua controlul volanului. Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Mihai Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”. Până atunci, cei de acasă pot revedea cele mai tari faze ale ediţiei trecute şi momente comice de la filmări, sâmbătă, la Xtra show “In puii mei”.

Tot duminica aceasta, telespectatorii îl vor vedea pe Vanghelie, interpretat de Mihai Bendeac, angajat pe post de valet de către un tânăr arivist ce vrea să impresioneze famila bogată a iubitei sale. Nici Banciu by Bendeac nu va lipsi din această ediţie incendiară! Banciu va merge la cinematograf, spre disperarea celorlalţi spectatori din sală, insultaţi şi deranjaţi de comentariile lui răutăcioase. Cât despre Bujor şi Nicuşor, cei doi îşi deschid un magazin tip fast-food, manageriat de Morena, iubita lui Nicuşor. În loc să încânte clienţii, afacerea lor nu reuşeşte decât să îi dezguste cu reţetele specifice.

Surprizele nu se opresc însă aici. În această ediţie, Mihai Bendeac revine cu un nou personaj de senzaţie. Duminica aceasta, carismaticul actor îl va interpreta pe renumitul jurnalist Cristian Tudor Popescu. Într-un moment de umor savuros, Cristian Tudor Popescu by Bendeac îşi pune la punct subalternii neatenţi şi, mai ales, uituci într-o şedinţă de redacţie cum nu s-a mai văzut.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 07.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *