free download 78 travel guides written by experts

Gatesti delicios si ai mai mult timp pentru cei dragi, cu noile electrocasnice de bucatarie

de la Philips

Sărbătorile de Paşte se apropie cu paşi repezi, prilej ideal pentru a reuni familia şi a petrece clipe desăvârşite împreună. Aromele îmbietoare îşi vor face loc între conversaţiile din jurul mesei festive, iar priceperea şi inspiraţia culinară îţi vor fi răsplătite prin zâmbetele şi veselia celor apropiaţi. Pregătirea unei mese bogate şi diverse ar putea să îţi răpească, însă, momente preţioase alături de familie. De aceea, Philips – cea mai de încredere marcă de electrocasnice a românilor – îţi oferă un aliat de nădejde în bucătărie. Cu noile electrocasnice de bucătărie lansate primăvara aceasta, ai mai mult timp să asculţi pe îndelte poveştilor celor dragi.

Eficienţa şi calitatea incontestabilă a electrocasnicelor Philips a fost dovedită în timp: pentru al cincilea an consecutiv, românii au ales Philips drept cea mai de încredere marcă de aparatură electrocasnică, în cadrul studiului „Trusted Brands 2012”, efectuat de Reader’s Digest. De data aceasta, în pragul sărbătorilor pascale, Philips îţi oferă un ajutor indispensabil în bucătărie, ce va transforma gătitul într-o joacă plăcută. Cu noul robot de bucătărie Philips HR7762 vei putea pregăti o varietate de reţete rapid şi fără efort, în timp ce noua maşină de tocat Philips HR 2728, cu o capacitate de tocare de până la 2 kg pe minut, te va ajuta să pregăteşti extrem de rapid porţii delicioase pentru întreaga familie.

Lasă rezervele deoparte: ai tot timpul să te joci şi să experimentezi reţete inedite

Datorită varietăţii de funcţii pe care le deţine, cu noul robot de bucătărie Philips HR7762 vei putea pregăti cu uşurinţă o mulţime de reţete sănătoase şi delicioase. Cu un design compact 3 în 1 şi peste 28 de setări, acest robot îţi va reduce efortul la minim, iar tu vei putea să prepari o varietate bogată de feluri de mâncare: de la salate şi supe, la feluri mai elaborate, pe bază de carne şi legume, până la prăjituri şi deserturi.

Motorul puternic (750W), cu două setări de viteză şi o funcţie de impuls, îţi oferă puterea şi controlul necesare pentru a pregăti reţetele ce îţi solicitau, altfel, un efort fizic considerabil. Cu viteza 1, vei putea bate frişca, ouăle şi aluatul de pâine, în timp ce viteza 2, mai puternică, îţi va folosi pentru a toca ceapa sau carnea, pentru a pasa supele şi pentru a felia, rade sau toca legumele. Robotul vine împreună cu un blender şi cu două vase de 2 l, având capacitatea de a procesa rapid până la 5 porţii într-o singură tranşă. De asemenea, el dispune de 4 discuri de oţel inoxidabil care te vor ajuta să feliezi, să razi, să granulezi şi să tai alimentele, având avantajul unei baze solide, ce îi va oferi stabilitate chiar şi in timpul funcţionării. Materialul de calitate îi asigură rezistenţa în timp, indiferent de frecvenţa cu care îl vei folosi.

Acest robot este, de asemenea, foarte uşor de folosit: accesoriile au o culoare specială, compatibilă cu viteza necesară pentru fiecare funcţie în parte. Datorită designului cu forme compatibile ale accesoriilor, acestea se asamblează rapid, cu un simplu clic. Iar când totul este gata, toate componentele pot fi curăţate în maşina de spălat vase. În plus, ai la îndemână un spaţiu de stocare special, în care vei putea depozita toate accesoriile, la final, fără a exista riscul deteriorării.

Tocatul cărnii şi al legumelor pentru prepararea mâncărurilor tradiţionale de sărbători îţi solicitau, altădată, în mod special, efortul şi energia. Cu noua maşină de tocat multifuncţională Philips HR2728, vei putea toca până la 2 kg într-un minut, transformând o activitate altădată îndelungată şi obositoare, într-o etapă rapidă şi plăcută a gătitului.

Cu o combinaţie de motor puternic (1600 W), şurub de alimentare metalic, discuri de tocare din oţel inoxidabil igienic (4 şi 8 mm) şi 2 site igienice din inox, acest aparat te va ajuta să prepari o mare varietate de alimente, de la carne şi legume, la coca pentru prăjituri şi deserturi. Pentru a prepara carnea, o vei putea aşeza în tava metalică cu capac de protecţie împotriva prafului. În funcţie de reţeta dorită, vei putea alege între accesoriile speciale ale maşinii: două pâlnii pentru cârnaţi de 12 mm (subţire) şi 22 mm (gros), şi un accesoriu pentru chiftele Kebbe, delicioasa reţetă orientală pe bază de carne de miel şi făină.

Deşi concepută în special pentru a toca perfect carnea, această maşină te ajută să pregăteşti, de asemenea, legumele şi zarzavaturile, fiind dotată cu o pâlnie de încărcare suplimentară cu 4 cilindri pentru legume. De asemenea, ea dispune de un accesoriu pentru modelarea aluatului de fursecuri, pentru un ajutor complet în bucătărie.

Când totul este gata, vei putea să depozitezi accesoriile în spaţiul de stocare special, pentru a le avea întotdeauna la îndemână.

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *