metalshow

Cupa Presei “Eureka Pokerfest” în premieră la Bucureşti

În perioada 16-22 mai, Bucureștiul va găzdui  Eureka Poker Tour, un festival de poker de şapte zile

Eureka Poker Tour aduce la Bucureşti o nouă premieră, Cupa Presei “Eureka Pokerfest”, un turneu de poker cu intrare gratuită, pe bază de invitaţie, la care sunt aşteptaţi toţi jurnaliştii pasionaţi de poker.

Fondul de premiere alocat acestui turneu este în valoare de 4,000 de euro şi urmeză a fi împărţit între cei cei nouă jucători care se vor califica pentru masa finală.

Cupa Presei “Eureka Pokerfest” va debuta în data de 16 mai, ora 20:00, la Hotel Intercontinental,  toţi jucătorii urmând să primească 10.000 de fise la start. Sistemul de joc este unul eliminatoriu, ultimii nouă jucători urmând să joace finala.

Masa finală a Cupei Presei “Eureka Pokerfest” este programată să aibă loc duminică, 22 mai, începând cu ora 15:00, la Hotel Intercontinental, în aceeaşi zi în care se va disputa şi finala Main Event-ului Eureka Poker Tour Bucureşti. 

Kid Poker Daniel Negreanu vine la Eureka Poker Tour Bucureşti


Pentru prima dată în istoria sa de şase ani, Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), aduce în România un festival de poker, care va avea loc în București, în perioada 16 – 22 mai 2016, la Hotel Intercontinental. Turneul este organizat în parteneriat cu PokerFest România, operator român de festivaluri de poker.

Unii dintre cei mai buni jucători de poker din lume sunt așteptați să participe la Evenimentul Principal din București al Eureka Poker Tour, printre aceștia numărându-se și Daniel Negreanu, membru Team PokerStars Pro. Daniel Negreanu este jucătorul cu cele mai mari câștiguri din toate timpurile, peste 32 de milioane de dolari, şase brăţări WSOP, iar în 2014 a fost invitat în compania selectă a Poker Hall of Fame.

Programul Eureka Poker Tour include 18 evenimente, oferind o gamă variată de turnee – de la turnee No-Limit Hold’em de €100 până la prestigiosul Eveniment Principal, cu o valoare de €1.000.

Eureka Poker Tour va atrage mii de jucători de poker în România. În încercarea de a face acest eveniment mai atrăgător pentru turiștii europeni, moneda euro a fost aleasă pentru plata taxelor de înscriere.

Eveniment: Eureka Poker Tour București
Data:16-22 mai 2016
Locația: Hotel Intercontinental București, Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București 010051

Pentru mai multe informații, accesați: //www.eurekapokertour.com.

Pentru înscrierea în turneul Cupa Presei „EUREKA POKERFEST” trimiteţi solicitarea către Laura Olteanu, la adresa de email laura@pokerfest.ro, datele necesare pentru înscriere fiind numele şi publicaţia.  Confirmările de participare vor fi trimise  către jurnalişti până la data de 14 mai. (Laura Olteanu, Telefon: 0770.932.481)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *