free download 78 travel guides written by experts

Cumparaturile de Pasti se muta online

OLXTimpul tot mai redus pe care îl avem pentru a ne pregăti înainte de Paști ne impinge tot mai mult către Internet și cumpărăturile online. În căutarea unor astfel de cumpărători grăbiți și ocupați sunt și cei peste 4.000 de români care vând pe OLX.ro tot ce poți să își dorești pentru sărbătorile ce se apropie.

Astfel, site-ul găzduiește nu mai puțin de 1912 anunțuri de vânzare de miei, peste 1000 de anunțuri cu iezi de comercializat, 108 anunțuri cu cozonaci, dar și câteva anunțuri cu pască delicioasă, ca la mama acasă. Mai mult, peste 160 de anunțuri propun decorațiuni specifice care să înveselească atmosfera pascală, de la ouă încondeiate până la iepurași ori coșulețe. Tot pe OLX.ro se găsesc și peste 5.000 de anunțuri cu iepuri de specii diferite, cât și accesorii folositoare crescătorilor.

Cei care vor să petreacă Paștele în Bucovina mai găsesc și câteva anunțuri “last minute” cu pensiuni disponibile. Cei ce rămân acasă și nu au timp pentru pregătirea generală a locuinței pot accesa peste 700 de anunțuri cu servicii de curățenie la domiciliu, de la firme specializate.

În prezent, OLX.ro este cel mai important site de anunțuri gratuite, având peste 4,5 milioane de oferte active, grupate în unsprezece categorii. Platforma este accesibilă atât de pe varianta desktop (www.olx.ro), cât și de pe dispozitivele mobile cu aplicații native realizate pentru sistemele de operare iOS, Android și Windows Phone.

Bucuresti, 08.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *