Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cumparaturi online prin Casa de Comenzi Direct Home Delivery

Suntem convinsi ca prin lansarea Casei de Comenzi Direct Home Delivery – www.edhd.ro – venim in intampinarea unei nevoi reale a unui segment extrem de dinamic si important de consumatori: persoanele ocupate, cu un stil de viata modern, care nu isi permit "luxul" de a pierde timp pretios in trafic sau printre rafturile hypermarketurilor. Asa ca ne-am adunat fortele si, cu cateva zile mai devreme de data programata pentru lansare, ne-am facut debutul pe piata caselor de comenzi online, unde vom incerca sa stabilim standardele in materie de calitate a serviciilor, de la preluarea comenzilor si pana la livrarea produselor la domiciliul clientilor nostri.

Ideea unei case de comenzi nu este noua, insa DHD si-a propus sa fie diferita, imbinand avantajele sistemului modern de home delivery cu cel al unei case de comenzi clasice. Clientii vor avea posibilitatea sa achizitioneze, pe langa cele peste 2.000 de produse listate pe site-ul www.edhd.ro, acoperind aproape in totalitate necesarul de bunuri de tip convenience, si alte produse care nu se regasesc in oferta – specialitati, delicatese – livrate special la comanda.

Cei care sunt obisnuiti cu conceptul clasic de casa de comenzi, cu preturi prohibitive si adresate doar unor "privilegiati", vor avea o surpriza placuta, pentru ca DHD vine cu o alta filozofie si cu un nou stil de shopping, prezent deja pe scara larga in occident: convenience, preturi mici si volume mari.

Va invitam sa descoperiti in paginile site-ului produsele, ofertele si promotiile, retetele culinare ilustrate, articolele de lifestyle gastronomic si sa aflati mai multe lucruri despre noi pe blogul DHD. Si de ce nu, va asteptam cu prima comanda!

Infoline – Comenzi telefonice la 031.42.04.111, Comenzi online pe www.edhd.ro, Zone de livrare: Bucuresti, Tunari, Otopeni, Corbeanca, Buftea, Chitila. Fara taxa de transport!

Bucuresti, 28.08.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *