free download 78 travel guides written by experts

Cum se vede viata in doi

pentru un burlac, doi tineri indragostiti si un cuplu casatorit, in „Iubirea bat-o vina! / Rules of Engagement”

Relațiile, în special cele de cuplu, sunt pline de provocări și au fiecare etapele lor, cu bune și cu rele, iar comedia „Rules of Engagement / Iubirea bat-o vina” de la Comedy Central Extra vine cu o imagine asupra diverselor faze ale relațiilor, de la independență la căsătorie, trecând prin etapa cuplului de îndrăgostiți.

În șapte sezoane și cu o abordare plină de umor, „Rules of Engagement / Iubirea bat-o vina” aduce în prim plan relațiile dintre bărbați și femei, văzute din perspectiva unui burlac afemeiat, a unui cuplu căsătorit de ani de zile care încearcă să reanime pasiunea și prin ochii unor îndragostiți proaspăt logodiți, aflați în perioada „de miere” a vieții în doi.

Deși abundă în situații comice, serialul de la Comedy Central Extra pune în prim plan și câteva adevăruri cu valoare universală atunci când vine vorba despre viața în cuplu:

· Să prețuiești ceea ce ai!

Relațiile de cuplu au suișuri și coborâșuri, însă, atunci când prețuiești ceea ce ai alături de partenerul tău, totul este mai ușor.

În „Rules of Engagement / Iubirea bat-o vina!”, personajul burlac, Russel (Davis Spade), este cel care afișează mereu o atitudine disprețuitoare față de cei implicați în relații serioase și este eternul optimist în materie de femei.

Afemeiat și neserios, Russel este prietenul burlac pe care cuplurile seriei – Jeff și Audry (Patrick Warburton și Megyn Price) și Adam și Jennifer (Oliver Hudson și Bianca Kajlich) – nu îl invidiază pentru viața pe care o duce. Cu toate acestea, problemele lui Russel sunt cele care, de multe ori, fac viața în doi să para mult mai atractivă.

· Sinceritatea contează cel mai mult

Adam și Jennifer sunt îndrăgostiții seriei și, de multe ori, își manifestă dragostea prin gesturi tandre, pe care burlacul grupului nu le privește cu ochi buni.

Aversiunea lui Russel față de manifestările de dragoste ale celor doi are legatură și cu propriul stil de viață. Russel, aflat mereu în căutarea unei noi femei cu care să facă sex, trebuie mereu să inventeze tot soiul de pretexte și minciuni care să-i permită să sara dintr-un pat în altul.

Spre deosebire de Russel, cuplurile serialului n-au nevoie de minciuni pentru a face lucrurile să meargă și se pot alinta oricând doresc, gesturile tandre fiind firești în relațiile în care partenerii se cunosc și sunt sinceri unul cu celalalt.

· Ține cont de sensibilitățile celuilalt!

Spre deosebire de burlacul Russel, care nu are pe cineva stabil cu care să-și împartă viața și care declara sus și tare: “I do what I want, I date who I want (…) And I sleep with whoever will let me.” (Fac ce vreau, mă întâlnesc cu cine vreau (…) Și fac sex cu oricine mă lasă”, protagoniștii celor două cupluri ale serialului țin cont unii de sensibilitățile celorlalți.

Astfel, Jeff respinge sentimentalismul, e un tip frugal și chiar zgârcit când vine vorba de bani și încearcă mereu să-și descurajeze soția să cheltuie prea mult pentru mobilă, de exemplu. Audrey, femeie modernă și editor de revistă, e o fire impulsivă, însă își place soțul așa cum e, cu tot cu pretinsa duritate, pentru că știe că nu e din răutate și că ar face tot posibilul să îndrepte lucrurile în cazul în care face o greșeală.

Pe de altă parte, în cuplul logodit, Adam e un tip sensibil și bine intenționat, dar cam naiv și incapabil să țină secrete. Jennifer e logodnica carismatică, care îi tolerează minusurile lui Adam pentru că acesta este un om bun și arată foarte bine; e conștientă de naivitatea logodnicului ei, făcând mereu eforturi pentru a evita ca acesta să ajungă în situatii jenante.

· Compromisurile – rețeta liniștii în cuplu

Jeff îi explică lui Adam, la un moment dat, că regulile sunt vitale într-o relație și trebuie să existe soluții de compromis: „She wanted a cat, and I didn’t, so we compromised (…) We got the cat." (Ea vroia o pisică și eu nu (…) Așa că ne-am luat o pisică”

În fiecare zi, la Comedy Central Extra, protagoniștii din „Rules of Engagement / Iubirea bat-o vina!” vin cu întâmplări savuroase și cu noi și noi insighturi despre viața în cuplu.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *