free download 78 travel guides written by experts

Pas cu pas: Cum faci din cupe de hartie o lampa suspendata cu abajur

Reciclaţi şi creaţi un abajur modern 3D în doar câteva minute, folosind pistolul de lipit Dremel, un ambalaj sferic simplu din hârtie şi cupe din hârtie cerată, utilizate în catering. Puteţi vedea cât de simplu şi distractiv este de realizat, folosing ghidul nostru pas cu pas…

Materialele necesare:
• Pistolul de lipit Dremel şi baghete de lipit incolore de 7 mm
• Lampă suspendată cu abajur sferic, din hârtie cu diametru de 30,5 cm
• 180 de bucăţi de cupe din hârtie cerată sau cupe pentru condimente

Gradul de dificultate: nivel începător.

Pasul 1

Montaţi abajurul sub formă de glob, urmând instrucţiunile date în pliantul care îl însoţeşte.

Pasul 2

Cu ajutorul pistolului de lipit Dremel, reglat pe funcţionarea la rece, aplicaţi adeziv de-a lungul marginii bazei uneia dintre cupele de hârtie. Începând de la baza abajurului, presaţi adezivul pe suprafaţa abajurului astfel încât marginea cupei de hârtie să se sprijine pe marginea inferioară a abajurului.

Finalizaţi primul cerc utilizând pistolul de lipit Dremel pentru a lipi mai multe cupe de hârtie de-a lungul marginii inferioare a abajurului, poziţionând-o pe fiecare în vecinătatea celei precedente. Acest abajur din hârtie are un orificiu de 7 cm la bază, care face necesar un număr de nouă cupe de hârtie pentru a-l înconjura.

Pasul 3

Realizaţi cel de-al doilea cerc utilizând pistolul de lipit Dremel pentru a aplica adeziv pe cupele care vin în contact cu primul rând.

Pasul 4

Continuaţi să utilizaţi pistolul de lipit Dremel pentru a aplica adeziv pe rândurile trei şi patru şi între cele din rândurile anterioare, formând cercuri de cupe aşezate alternant.

Pasul 5

Realizaţi rândul patru, utilizaţi pistolul de lipit Dremel pentru a aplica adeziv pe liniile verticale, aşezându-le deasupra cupelor din cercul anterior şi nu între ele. Diametrul globului va creşte pe măsură ce vă apropiaţi de linia de centru, ceea ce înseamnă că între cupe vor rămâne spaţii libere mai mari.

Pasul 6

Pe măsură ce vă apropiaţi de marginea superioară a abajurului, diametrul va scădea, iar liniile cupelor se vor uni în mod natural. Încheiaţi cu un ultim rând de cupe pe care se aplică adeziv adiacent la deschiderea de la partea superioară a abajurului şi suspendaţi abajurul dumneavoastră.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *