free download 78 travel guides written by experts

Cum comunici dimensiunile generoase ale portbagajului SEAT Leon ST folosind un ac, un iepure

de plus si o chitara?

Intr-un site creat special pentru aceasta lansare //provocareast.seat.ro, curiosii sunt invitati sa testeze daca diverse obiecte incap in noul portbagaj SEAT Leon ST.

Peste 70 de filme diferite au fost realizate pentru a demonstra… aproape pe viu, daca obiectul la care te gandesti poate incape in portbagajul SEAT Leon ST. De la ac pana la iepure de plus, de la chitara pana la cortul pentru vacanta, de la valize pana la casca de skiuri, utilizatorul poate testa daca respectivul obiect poate fi introdus in portbagaj.

Campania este sustinuta de materiale de media construite in acelasi stil amuzant. De exemplu, proprietarii de portbagaje mai mici sunt invitati sa descarce si sa printeze obiecto-metrul care le permite sa isi masoare dimensiunile portbagajului propriu.

Prin remarketing, utilizatorii sunt tinuti la curent cu alte obiecte care au mai fost introduse in portbagaj de alti utilizatori, iar campania de Google Search, ii anunta pe utilizatori ca de exemplu este inutil sa mai caute un hamac, deoarece a fost deja adaugat in portbagaj.

                                    

Tot pentru aceasta campanie, a fost construit si un e-mail din fix 1338 de litere, care completat de un SMS de incheiere, de 138 de caractere rezulta fix 1470, adica numarul de litri al portbagajului.

“Am dorit sa le oferim consumatorilor o experienta cat mai autentica, daca se poate, chiar mai buna decat testarea reala… Nu intotdeauna mergi pregatit la showroom cu un cort, o chitara, setul de table, scaune de gradina, valize, lazi frigorifice si jucarii de plus. Credem ca am reusit sa obtinem acest lucru avand in vedere numarul mare de obiecte “incarcate” pana acum in portbagajul masinii ” declara Adrian Alexandrescu, Managing Director, Interactions.

“Am fost usor de convins sa realizam aceasta campanie pentru ca se potriveste publicului SEAT Leon ST, un public dinamic si activ care apreciaza demonstratiile rationale, imbracate in umor. Si pentru ca in decursul interactiunii cu site-ul utilizatorii afla si beneficiile functionale ale masinii, cred ca ne-am indeplinit obiectivul de a comunica excelentul spatiu de stocare oferit de noul model Leon ST.” declara Elena Apostol, Marketing Manager, SEAT Romania.

Bucuresti, 11.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *