free download 78 travel guides written by experts

Cu un conţinut adaptat pietei locale, Sonae Sierra lanseaza

pagina de internet pentru România

·    Sonae lansează noua pagină de internet în limba română
·    www.sonaesierra.ro 
·    Conţinut local şi acutalizat permanent Pentru a asigura o mai bună comunicare pe piaţa din România, Sonae Sierra a lansat varianta în limba română a site-ului companiei. www.sonaesierra.ro oferă informaţii despre companie şi informaţii de interes local, având o structură care permite reprezentanţilor media, partenerilor companiei şi tuturor vizitatorilor o mai simplă accesare a informaţiilor cu privire la activitatea Sonae Sierra în România. Noua pagină de internet oferă atât informaţii actuale despre companie şi despre activitatea sa, cât şi o viziune clară asupra calităţii mesajelor şi transparenţei în comunicare a companiei Sonae Sierra.

Prin intermediul www.sonaesierra.ro, vizitatorii se pot informa şi pot descărca anuarele financiare sau rapoartele de responsabilitate a companiei Sonae Sierra.
De asemenea, prin aplicaţia de înregistrare în baza de date, vizitatorii pot primi ştiri şi informaţii din partea companiei. Utilizatorii acestui serviciu se pot înregistra on-line, completând un formular succint cu date relevante, sau pot solicita versiunea tipărită a rapoartelor companiei. În cadrul site-ului, secţiunea de contacte permite utilizatorilor identificarea şi contactarea fiecărui departament, în funcţie de aria de interes a acestora. 

După ce a devenit prima companie din domeniul său care a fost certificată cu standardul de calitate ISO  14001 în cadrul centrelor sale comerciale, Sonae Sierra este şi prima companie care oferă acces la pagina sa de internet dedicată protecţiei mediului. Aceasta conţine date auditate care atestă progresul companiei în domeniul protecţiei mediului.

Bucuresti, 21.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *