free download 78 travel guides written by experts

regen™: Aparatul cu radiofreventa tripolara de la POLLOGEN pe care TOATA LUMEA VREA SA IL AIBA!

TriPollar™  este cea mai avansata tehnologie de RF de pe piata!

regen™ este singurul sistem din lume ce foloseste tehnologia avansata a RF TriPollar™- a 3a si cea mai noua generatie a tehnologiei de radiofrecventa (RF)!!

regen™  este Singurul Sistem Profesional Pentru Restaurarea Fermitatii Pielii & Reducerea Tesutului Adipos Ce Utilizeaza Tehnologia TriPollar™ Garantand Rezultate Vizibile si Imediate De La Primul Tratament Pentru Toate Tipurile de Ten

Reducerea circumferintei abdomenului cu pana la  9 cm!!! Scazi doua marimi la haine!! Intinde pielea ca fierul de calcat! Iti ia 5 ani de pe fata in 5 minute! Topeste grasimea si celulita!!

Acestea au fost realizarile demonstrate in cazurile a mii de cliente! regen™ cu TriPollar™ a fost vedeta emisiunii cunoscutei Irina Reisler, unde au fost tratate in direct paciente la care s-a observat pe loc o netezire a pielii datorita contractiei fibrelor de colagen existente in piele sub efectul caldurii locale controlate prin intermediului unui performant termometru cu laser.

regen™ cu TriPollar™ se concentreaza pe doua zone de aplicatii cheie:
– Refacere Fermitate Piele & Conturare faciala
– Reducerea Grasimii, Celulitei & Circumferintei

Pana de curand existau doua tehnologii RF :
– 1a generatie (necesita pad de intoarcere) : curent mono-polar ce strabate tot corpul) cu penetrare profunda si necontrolata -5-20 mm – doar in hipoderm, Putere necesare mare, foarte dureros, racire necesara intotdeauna rezultate clinice vizibile dupa luni
   
– a2a generatie : curent bi-Polar, penetrare superficiala si constant 1-5 mm – doar in stratul dermal, Putere necesara medie (10-200W), dureros, racire necesara uneori, rezultate clinice vizibile dupa zile/saptamani

ACUM, cea de a3a generatie : Curent Tripolar – Energia RF TriPollar™ este foarte bine focusata si concentrata, are Penetrare Simultan in Straturile Dermal & Hipodermal 0-20 mm : incalzeste simultan atat stratul superficial (Dermal) cat si in profunzime (Hipodermal), Puterea necesara este mica  (5 – 30W), Fara durere, Nu necesita racire,  Rezultate clinice vizibile Imediat cu ochiul liber!!!

Energia RF TriPollar™ actioneaza doar in zona de tratament. Curentul RF TriPollar este focusat avand ca efecte:
– Densitate inalta a puterii – Rezultate Imediate. Tehnologia TriPollar™ este atat de eficienta incat rezultatele clinice sunt vizibile de la primul tratament!!! Pe probate!
– Consum mic de energie – Fara Durere. Putere mica inseamna Fara Durere , doar o senzatie placuta de caldura.Este necesara o putere relativ mica pentru a obtine incalzirea dorita a tesutului. Tratamentul este foarte placut (senzatie placuta de caldura )si nu necesita racire.

EFECTE

– Reducerea circumferintei abdomenului cu pana la  9 cm
– Reducerea circumferintei coapselor cu pana la  7 cm
– Lifting facial – stimuleaza metabolismul fibroblastelor, celulele responsabile de formarea fibrelor de colagen – fibrele tineretii! Cu fiecare sedinta creste numarul si calitatea colagenului tegumentar, astfel ca pielea pare ca " a fost calcata cu fierul"!
– Netezire riduri faciale si contur facial
– Reducere semnificativa a barbiei “duble”
– Redare fermitate dupa  Lipo-Suctie
– Redare fermitate si reducere circumferinta abdomen dupa sarcina
– Imbunatatirea texturii si fermitatii pielii –

Tratand in premiera simultan toate straturile de piele – superficiale si profunde – TriPollar™ incalzeste selectiv celulele adipoase pentru a produce cresterea spectaculoasa a metabolismului si secretia de grasime lichida.

IN CE CONSTA TEHNOLOGIA?

Curenti electrici de inalta frecventa ( 1 Mhz ) sunt trasmisi catre toate straturile pielii prin intermediul electrozilor TriPollari.

Celulele pielii se comporta ca rezistori in serie – ne amintim de la fizica! – grasimea are o rezistenta electica semnificativ mai inalta decat orice alt tesut al pielii (2000 Ohm-cm fata de 600 Ohm-cm).

Cu cat rezistetna este mai mare, cu atat mai importanta este incalzirea celulelor. Aceasta INCALZIRE SELECTIVA a celulelor de grasime conduce la cresterea metabolismului si eliberarea de grasime lichida. Cand aplicam energia TriPollar™, rezistenta mai mare a grasimii duce la o incalzire de 3X mai rapida a celulelor adipoase in comparatie cu restul celulelor pielii.

De exemplu, daca crestem temperatura pielii cu  10ºC, temperatura celulelor adipoase din stratul subcutanat creste cu  33ºC.

In plus, are Timpi de tratament mai scurti si sedinte mai putine, cu 30-50% mai putin timp pe sedinta si sedinte per total fata de tehnologiile vechi RF
Cu TriPollar™  poti arata mai tanar si sanatos – mai rapid!

Dupa o sedinta de tratare a zonelor cu celulita, se constata IMEDIAT SI PE LOC o diminuare a aspectului capitonat ca urmare a micsorarii adipocitelor prin excretarea grasimii lichefiate sub actiunea caldurii tintite asupra hipodermului!!! De asemenea, se observa CU OCHIUL LIBER, IMEDIAT SI PE LOC netezirea pielii cu celulita!

Este un tratament Non-invaziv, Simplu, Rapid, o procedura walk-in/walk-out, Nu e nevoie de pregatire sau recuperare dupa sedinta, Tratament placut asemanator unui masaj cald, fara durere, Clientii gasesc procedura placuta, Tehnologia RF nu tine cont de culoarea pielii  – eficienta pe toate tipurile de piele, Nu afecteaza pigmentarea pielii , Fara griji legate de arsuri sau cicatrice, Simplu de folosit si extrem de eficienta, Incalzire selectiva a tesutului gras, Incalzire Superficiala si Profunda simultan, Nu este necesara racirea.

Made in Israel, tara care da – dupa cum se stie – cele mai inovative tehnologii in estetica medicala, prezent in 50 de tari de pe 5 continente, regen™ cu TriPollar™ este disponibil acum in Romania numai prin See.Try.Buy. Company, www.seetrybuy.to, office@seetrybuy.ro, din Bucuresti, str I.L.Caragiale nr 19, tel 021/211.81.64

Cateva dintre clinicile unde poate fi gasit: clinica Prof. Dr. Ioan Nedelcu, clinica Top Aesthetic.

Bucuresti, 21.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *