Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cu RDS.Tel vorbesti mai ieftin in retelele mobile

RCS & RDS va reduce în scurt timp tarifele la convorbirile către reţelele mobile cu până la 15%.

Această reducere va intra în vigoare imediat ce Autoritatea Naţională de Reglementări în Comunicaţii (ANRC) va implementa decizia conform căreia, tarifele de interconectare dintre reţelele de telefonie mobilă Orange şi Vodafone şi cele de telefonie fixă vor fi reduse cu circa 15% şi se va aplica convorbirilor efectuate de către orice abonat RDS.Tel.

ANRC a propus spre aprobare un proiect ce prevede reducerea tarifelor de interconectare între operatorii de telefonie fixă şi cei de telefonie mobilă Orange, respectiv Vodafone. Procesul de scădere a tarifelor se va întinde pe o perioadă de 3 ani şi jumătate, până când se va ajunge la o completă orientare pe costuri a tarifelor. ANRC anunţă că este necesară o micşorare cu aproximativ 15 % pe an a acestora şi propune ca reducerea să fie implementată în 4 etape: 1 iulie 2006, 1 ianuarie 2007, 1 ianuarie 2008 şi 1 ianuarie 2009.

Reducerea de preţuri pentru convorbirile iniţiate de către abonaţii RDS.Tel către operatorii de telefonie mobilă vine în completarea serviciului şi a beneficiilor oferite deja acestora: tarife mai mici cu până la 40% decât cele existente pe piaţă, instalare gratuită,  sute şi mii de minute gratuite în reţelele RDS.Tel şi Romtelecom, linii telefonice cu   abonament gratuit, dacă abonatul optează pentru unul din pachetele de servicii oferite de RCS & RDS.

Compania doreşte pe această cale să le faciliteze tuturor abonaţilor accesul la comunicare, pentru ca aceasta să se întâmple în cele mai bune condiţii şi la o calitate ridicată, şi nu în ultimul rând, să înlăture „barierele” existente în prezent pentru abonaţii de telefonie fixă care doresc să apeleze numere din reţelele mobile de telefonie.

Bucuresti, 27.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *