bucharest tech week 2021

Cu noua colectie de toamna a gentilor pentru computere portabile de la Belkin, vei fi in ton

cu moda, cand mergi la serviciu

Noua gamă de genţi elegante şi practice pentru computere portabile de la Belkin are ceva de oferit pentru toată lumea. Indiferent că vă plac rucsacurile sau sunteţi adeptul genţilor de tip mesager, noua linie cuprinde genţi cu dimensiuni cuprinse între 12 şi 18 inchi şi o gamă interesantă de stiluri şi culori potrivite pentru toamnă.

Pentru iubitorii de netbookuri, noua gamă de la Belkin include genţile de mână Pace sau cele de umăr Dash verticale, de tip mesager, realizate dintr-o ţesătură elegantă, rezistentă, impermeabilă, oferind o protecţie excelentă şi foarte mult spaţiu de stocare suplimentar pentru acele accesorii esenţiale.

Pentru entuziaştii Apple, genţile Move Toploader cu dimensiuni de 13,3 sau 15 inchi oferă tot spaţiul de stocare necesar, un sistem util de prindere pe cărucioarele de bagaje şi, bineînţeles, o protecţie excelentă pentru computerul Apple. Dacă preferaţi genţile de tip mesager, Move Messenger oferă aceleaşi caracteristici superioare, însă cu confortul suplimentar al unei curele de umăr căptuşite pentru o purtare comodă şi cu un buzunar la îndemână, prevăzut cu fermoar, pentru păstrarea biletului de avion.

Destinate computerelor portabile de 16 inchi, noile genţi Dash Messenger şi Backpack sunt uşoare, elegante şi impermeabile, oferind toate buzunarele de stocare de care aţi putea avea nevoie, inclusiv un iscusit compartiment secret de stocare şi un buzunar securizat cu fermoar pentru biletul de avion.

Genţile Pace cu carcasă dublă şi Toploader asigură o protecţie supremă, cu un exterior din pânză ceruită durabilă, impermeabilă care oferă o rezistenţă excelentă la impact. Ambele dispun de mai multe compartimente interioare de stocare în care încap toate accesoriile, buzunare laterale cu fermoar şi un compartiment accesibil pentru telefonul mobil, împreună cu un sistem util de prindere pe cărucioarele de bagaje care face ca aceste genţi să fie ideale pentru călătorii. Geanta Pace cu carcasă dublă este disponibilă pentru computere portabile de până la 18 inchi, iar Toploader poate adăposti unităţi de până la 16 inchi.

Dacă vă place aspectul pielii, dar nu şi preţul acesteia, genţile Stealth de 12 şi 16 inchi din piele cu poliuretan sunt perfecte pentru dumneavoastră. Cu o căptuşeală internă moale pentru protejarea computerului portabil de lovituri şi zgârieturi şi buzunare extensibile, genţile Stealth sunt de asemenea suficient de subţiri pentru a fi împachetate, dacă este nevoie, într-o geantă sau toc mai mare în timpul unei călătorii.

Geantă verticală de tip mesager pentru netbook Pace 12” (F8N396cw) – 109.99 RON

· 4 compartimente interne de stocare, buzunar cu introducere rapidă, uşor accesibil, mai multe compartimente interne pentru organizare, buzunar lateral pentru telefon mobil cu acces instantaneu şi bucle pentru stilouri
· Mâner căptuşit şi piesă metalică deosebit de durabilă pentru cureaua de umăr detaşabilă
· Pânză ceruită impermeabilă ce asigură o protecţie superioară la impact.

Geantă verticală de tip mesager pentru netbook Dash 12” (F8N390cw034) 199.99 RON

· 3 compartimente externe de stocare, buzunar Velcro cu acces uşor, mai multe compartimente interne pentru organizare
· Piesă deosebit de durabilă pentru cureaua de umăr
· Materiale impermeabile pentru cea mai bună protecţie împotriva intemperiilor.

Apple Move Toploader 13,3” (F8N397cwBKB) – 269.99RON sau 15” (F8N357cw145) -289.99 RON

· 4 compartimente externe de stocare, buzunar pentru sticlă de apă, mai multe compartimente interne pentru organizare, sistem de prindere pe căruciorul de bagaje
· Mâner căptuşit şi piesă metalică deosebit de durabilă pentru curea de umăr detaşabilă
· Materiale rezistente la intemperii
· Fermoar de mari dimensiuni pentru rezistenţă şi durabilitate
· Profil subţire pentru portabilitate uşoară
· Buzunar Velcro extensibil pentru spaţiu de stocare suplimentar.

Apple Move Messenger 15” (F8N359cw145) – 249.99RON

· 4 compartimente externe de stocare, mai multe compartimente interne pentru organizare, sistem de prindere pe căruciorul de bagaje
· Mâner căptuşit şi curea de umăr integrată care susţine corpul
· Buzunar cu fermoar pentru biletul de avion
· Clapă mesager pliabilă cu clemă de fixare rapidă
· Materiale impermeabile pentru cea mai bună protecţie împotriva intemperiilor.

Dash 16” Messenger (F8N342cw sau F8N359cwBKB) – 269.99 RON
· 5 compartimente externe de stocare, buzunar Velcro cu acces uşor, mai multe compartimente interne pentru organizare, compartiment lateral extensibil de stocare, buzunar lateral pentru sticlă de apă
· Capac pliabil cu clemă de fixare rapidă şi piesă deosebit de durabilă pentru curea de umăr
· Materiale impermeabile pentru cea mai bună protecţie împotriva intemperiilor.

Rucsac pentru computer portabil Dash 16” (F8N344cw) – 329.99 RON

· 5 compartimente externe de stocare, buzunar pentru bilet de avion, buzunar ascuns de securitate, mai multe compartimente interne pentru organizare, gestionarea cablurilor, buzunar pentru telefon mobil cu acces instantaneu
· Mâner căptuşit
· Piesă deosebit de durabilă pentru cureaua de umăr
· Materiale impermeabile pentru cea mai bună protecţie împotriva intemperiilor.

Pace 16” Toploader (F8N336cw) 249.99 RON şi 18” cu carcasă dublă (F8N337cw) – 289.99 RON

· 4 compartimente externe de stocare, buzunar cu introducere rapidă, mai multe compartimente interne pentru organizare, sistem de prindere pe căruciorul de bagaje, buzunar lateral pentru telefon mobil cu acces instantaneu
· Mâner căptuşit şi piesă metalică deosebit de durabilă pentru curea de umăr detaşabilă
· Exterior din pânză ceruită pentru protecţie superioară la impact
· Materiale impermeabile pentru cea mai bună protecţie împotriva intemperiilor.

Pentru informaţii suplimentare, imagini sau materiale de evaluare ale produselor, folosiţi detaliile de contact de mai sus.

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – oferă o combinaţie diversă de produse ce asigură utilizatorilor o integrare perfectă a sistemelor electronice în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Fondată în California în 1983, Belkin este o companie privată şi liderul recunoscut de furnizor al soluţiilor de conectivitate, pe lângă accesoriile destinate dispozitivelor Apple, computerelor şi altor echipamente. Oferim soluţii complexe pentru reţele, sisteme de divertisment – cu ajutorul cablurilor noastre din gama PureAV, a accesoriilor pentru alimentare şi wireless digitale – şi multe alte categorii de produse.

Creşterea fenomenală a companiei Belkin a dus la necesitatea extinderii prezenţei sale globale. Pe lângă sediul centreal din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în Dubai (EAU) şi regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Marea Britanie, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania, şi Suedia,, fiecare dedicată pieţelor sale regionale.

Rushden, Regatul Unit / Bucuresti, 25.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *