metalshow

OKI: tehnologia LED reduce costurile si impactul asupra mediului

C300/C500- primele beneficiare ale tehnologiei LED de ultimă generație

OKI Printing Solutions anunță că seriile de imprimante desktop color A4 C300 și C500, care sunt primele ce au beneficiat de cea mai recentă tehnologie LED dezvoltată de companie, demonstrează că această tehnologie oferă o calitate de printare superioară și lasă o amprentă redusă asupra mediului înconjurător.

Recent lansatele imprimante OKI C300 și C500 încorporează încă tehnologia tandem (multi-cilindri), însă au mărimea și performanța imprimantelor cu un singur cilindru, reducând astfel costurile.

La baza noii tehnologii integrate în seriile C300 și C500 stă sistemul LED Thyristor, care are capete de printare mai mici, reducând distanța dintre componente, ceea ce duce la o scădere semnificativă a mărimii imprimantei față de alte modele.

“Drept rezultat, vorbim despre unele dintre cele mai mici imprimante A4 color cu imprimare față-verso din lume, ceea ce le face importante mai ales acasa sau în birourile mici, în care spațiul nu este atât de generos,” a declarat Elia Giovanni, product marketing manager pe Europa.

Calitatea imprimării depinde de precizia cu care tonerul sau cerneala este aplicată pe hârtie, în concentrația adecvată. În ceea ce privește tehnologia LED, folosirea mai multor LED-uri digitale mici distribuite în mod egal face posibilă o printare cu o acuratețe ridicată chiar și pe marginile foilor.

“Producători din sectoare cheie ca automotive, TV, laptop-uri și iluminat abia acum înțeleg beneficiile oferite de tehnologia LED în comparație cu cele trediționale. Noi am înțeles încă de acum 20 de ani, când am început dezvoltarea ei faptul că acestă tehnologie ne va permite să oferim o calitate ridicată a imprimării,” a declarat Elia Giovanni, product marketing manager pe Europa. „Cu mai puține componente mobile, tehnologia oferă o fiabilitate mai ridicată și aduce beneficii mediului prin reducerea consumului de energie față de produsele convenționale,” a adăugat Elia Giovanni.

Caracteristici:
-imprimare de mare viteză- viteză ridicată combinată cu consum redus de energie
-calitatea imprimării- chiar și caractere cu font 2 sunt lizibile; Funcția VDC- Variable Dot Control menține calitatea imprimării pentru poze și grafice
-consum energetic- în sleep mode, tehnologia Green ASIC atinge un consum record de sub 1,1 watti. Consumul în stand by al unei imprimante tradiționale este de circa 5 watti

Bucuresti, 25.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *