free download 78 travel guides written by experts

Cu MOL Romania si Visa poti castiga carburant pentru a face ocolul Pamantului

• Clienții MOL România care plătesc cu cardul Visa pot câștiga carburant în valoare de 30.000 de lei sau 400 de plinuri de carburant
• Turismul și călătoriile se află printre interesele principale ale șoferilor români
• Benzinăriile se situează pe locul doi, după supermarketuri, în topul comercianţilor din România preferaţi pentru plăţile la POS de posesorii de carduri Visa

Clienții MOL România care plătesc cu cardul Visa pentru achizițiile de carburanți și produse din benzinării până în 31 ianuarie 2015 vor putea câștiga 400 de plinuri de carburant sau marele premiu al campaniei, constând în carburant în valoare de 30.000 de lei.

Potrivit cercetărilor MOL România, în timpul liber, șoferii români pun în centrul preocupărilor lor turismul și călătoriile, iar majoritatea au făcut cel puțin un voiaj în țară în ultimul an. Aflați în căutarea de experiențe personale, ei nu consideră călătoriile lungi cu mașina drept o corvoadă și preferă să caute noi destinații pentru a petrece timp împreună cu familia.

De asemenea, o mare parte a șoferilor sunt pasionați de mașini, pe care le folosesc cvasi-zilnic și își gestionează cu atenție bugetele legate de alimentarea și întreținerea vehiculelor.

Conform datelor Visa Europe, benzinăriile se situează pe locul doi, după supermarketuri, în topul comercianţilor din România preferaţi pentru plăţile la POS de către posesorii de carduri Visa. Pe de altă parte, românii achită în medie cu cardul Visa aproximativ 165 de lei per tranzacţie la benzinăriile din ţară, suma fiind similară cu valoarea medie a plăţilor efectuate cu cardul la comercianţii de pe piaţa locală.

La campania promoţională cu premii în valoare totală de 150.000 de lei poate participa orice persoană cu reşedinţa în România, care a împlinit 18 ani până la 3 noiembrie 2014 și achiziționează în perioada promoției carburanți, produse sau servicii din benzinăriile MOL România, folosind un card Visa pentru achitarea tranzacției.

Participanții trebuie să înscrie datele de pe bonul fiscal pe pagina de internet a campaniei www.molromania.ro/visa. Clienții care înscriu și seria cardului de fidelitate MOL Multibonus vor avea șanse duble de câștig.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți și constau în 400 carduri de carburant MOL Silver cu valoarea unitară de 300 lei și un card de carburant MOL Silver cu valoarea de 30.000 de lei.

Urmăriţi-ne şi pe Facebook/MOLRomania.

Bucuresti, 11.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *