free download 78 travel guides written by experts

Cu imbunatatirile aduse dispozitivelor UTM-1 Edge, Check Point ofera securitate completa filialelor

Capabilităţile extinse de management unificat al ameninţărilor şi securitatea pe mai multe nivele a mesageriei oferă cea mai bună soluţie de securitare

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat o îmbunătăţire a firmware-ului pentru dispozitivele UTM-1 Edge. Astfel, oferă filialelor o securitate mai bună, opţiuni extinse de conectivitate şi un management simplificat.

Dispozitivele Check Point UTM-1 Edge combină cele mai bune soluţii din industrie – firewall, acces de la distanţă, o nouă securitate a mesageriei, filtrare web şi control al accesului la reţea din industrie – într-o soluţie completă de securitate, administrată de la nivel central. Noile modele Total Security îmbină într-o soluţie completă, la cheie, îmbunătăţirea prevenirii accesului neautorizat SmartDefense®, antivirus pentru gateway, securitate a mesageriei şi filtru web.

„Mărimea unui birou nu îl face imun la atacuri. Filialele mai mici ale companiilor înfruntă aceleaşi tipuri de ameninţări ca şi sediile centrale” a declarat Dr. Dorit Dor, vicepreşedinte pentru produse, Check Point. “Dispozitivele Check Point UTM-1 Edge oferă clienţilor o soluţie de securitate completă, testată, cu un sistem de securitate nou pentru schimbul de mesaje, simplu de utilizat şi uşor de administrat dintr-un sediu central”, a completat Dorit Dor.

„Noile produse UTM de la Check Point furnizează o soluţie de securitate prietenoasă şi eficientă”, este de părere Ted Serreyn, CEO, Serreyn Network Services, LLC. “Clienţii noştri apreciază posibilitatea de a-şi administra de la nivel central securitatea printr-o modalitate ce le protejează doar infrastructura şi le permite să economisească bani. Produsele Check Point UTM-1 Edge sunt o soluţie de încredere pentru clienţii noştri “, a mai spus Ted Serreyn.

Printre caracteristicile şi beneficiile noilor dispozitive Check Point UTM-1 Edge se numără:
* Sistemul nou de securitate pentru mesagerie cu anti-spam integrat, bazat pe ultima tehnologie de detectare, blochează peste 98% dintre spam-urile prin e-mail cu trei straturi de protecţie. În acelaşi timp, furnizează o rată joasă de eroare şi dă posibilitatea unui răspuns rapid la noile ameninţări de tip spam şi phishing.
* Autentificatorul EAP (protocol extins de autentificare) oferă control al accesului WPA Enterprise şi 802.1x, fără a fi necesar un server de autentificare RADIUS extern.
* Conectivitate îmbunătăţită pentru sistemele legacy, cu funcţionalitate de server terminal încorporată, care să poată activa reţeaua, în câteva minute, pentru aproape oricare dispozitiv ataşat produsului.
* Noile protecţii SmartDefence pentru echipamentul SCADA ce includ securitate pentru conexiunile Modbus/TCP, scanarea conţinutului, îmbunătăţirea flexibilităţii şi a limitelor de cerere Modbus/TCP pentru un set specific de funcţii, dispozitive şi registre.
* Managementul şi funcţionalitatea de monitorizare îmbunătăţite includ: un nou monitor pentru interfaţa reţelei, un editor îmbunătăţit de reguli pentru firewall, web, NAT, Antivirus şi reguli anti-spam; un nou monitor pentru status pentru informaţiile legate de dispozitiv şi utilizarea resurselor şi un vizualizator îmbunătăţit pentru monitorizarea logării.

Aceste noi caracteristici sunt furnizate ca îmbunătăţiri ale firmware-ului pentru mediul de operare Embedded NGX, ce încorporează cea mai bună tehnologie de securitate de pe piaţă de la Check Point într-un software optimizat pentru platforme integrate. Noua îmbunătăţire a firmware-ului este disponibilă, de asemenea, pentru dispozitivele Check Point Safe@Office, aplicaţii integrate de securitate pentru companiile mici.

Opţiuni hardware

Clienţii pot alege între dispozitivele Check Point UTM-1 Edge şi UTM-1 Edge Industrial. Produsele UTM-1 Edge sunt disponibile atât în varianta cu fir, cât şi în varianta wireless, incluzând o opţiune pentru un modem integrat de mare viteză ADSL. Produsele UTM-1 Edge Industrial sunt proiectate special pentru a proteja mediile Ethernet industriale şi pentru controlul monitorizarii şi achiziţia de date (SCADA). Mai multe informaţii despre produsele Check Point UTM-1 Edge şi UTM-1 Edge Industrial puteţi găsi la: //www.checkpoint.com/products/utm-1_edge/index.html.

Bucuresti, 19.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *