free download 78 travel guides written by experts

PromoteArt a primit comenzi in urma inscrierii in cadrul PRwave Directory

Promotie speciala valabila in lunile noiembrie si decembrie

Compania publicitara independenta PromoteArt International a primit cereri de oferta si comenzi pe email in urma inscrierii sale in cadrul directory-ului complet pentru PR si domenii conexe PRwave Directory – www.prwavedirectory.ro „De cand am primit oferta de inscriere in cadrul directory-ului mi s-a parut ca ideea merita sa fie tratata cu deosebita atentie. Am dat curs imediat invitatiei si iata ca investitia s-a dovedit a fi profitabila. Sistemul implementat de cei de la PRwave Directory aduce rezultate vizibile, iar noi suntem marturia vie a acestui fapt: in cele cateva luni de la inscriere am avut deja comenzi ce au depasit suma platita pentru inscriere.” a declarat Adina Nicolaide, director general PromoteArt.

PRwave Directory devine astfel in mod clar un punct de referinta pentru cei ce isi doresc sa gaseasca furnizori de calitate si incredere.

Intrucat perioada de iarna aduce comenzi pentru materialele de final de an si cum deja se fac planuri pentru 2009, PRwave Directory vine cu o oferta speciala dedicata acestei perioade. Toti cei ce se inscriu in cadrul directory-ului in lunile noiembrie si decembrie primesc bonus banner gratuit pe site. Spatiile dedicate bannerelor se ocupa in functie de inscriere si plati.

PromoteArt International
KDO ADVERTISING – un boutique de solutii originale de promovare
Reteta pe care o propun
Se iau niste idei originale, mult suflet, creativitate bine dozata, talent, solutii originale de tiparituri, promotionale si design, ceva packaging si orice trasnaie la care altii ar spune “NU”, se amesteca bine si se filtreaza prin arta de a face orice lucru cat mai bine. Aceasta este reteta pe care o respectam la orice proiect, oricat de mic sau oricat de mare.
Prezentarea completa a PromoteArt poate fi vizualizata aici //www.prwavedirectory.ro/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=1&sobi2Id=18&Itemid=34 .

In Romania nu exista un loc unde sa fie adunate toate companiile si toti furnizorii de care ar putea avea nevoie afacerile, departamentele de PR, marketing, imagine, comunicare etc. si agentiile. PRwave Directory se doreste a deveni o resursa completa pentru PR si afaceri – cu furnizori, produse si servicii din toate segmentele de care ar putea avea nevoie o companie (de la creare de identitate si pana la asistenta tehnica, de la suport IT si pana la catering pentru evenimente). Categoriile sunt numeroase si pot fi oricand completate pentru a putea corespunde tuturor serviciilor pentru afaceri disponibile pe piata in marketing, relatii publice, publicitate si promovare.
Mai multe detalii despre inscriere aflati de aici //www.prwavedirectory.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=38 .

Bucuresti, 19.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *