free download 78 travel guides written by experts

Aparitii editoriale Corint Junior

Targul de carte Gaudeamus

19 – 23 noiembrie 2008

CORINT JUNIOR, imprint al GRUPULUI EDITORIAL CORINT îşi încântă micii cititori prezenţi la GAUDEAMUS cu o mulţime de titluri interesante. Astfel îi aşteptăm pe toţi fanii literaturi fantasy  la o lansare şi o sesiune de autografe extraordinară – TUNELE 2. ÎN ADÂNCURI – cartea a doua din seria TUNELE de Roderick Gordon & Brian Williams. O serie aleasă şi promovată de editorul Barry Cunningham, cel care a descoperit Harry Potter şi l-a transformat într-un fenomen – O serie de bestselleruri naţionale şi internaţională, tradusă în 40 de limbi. 

LANSAREA ŞI SESIUNEA DE AUTOGRAFE VA AVEA LOC SÂMBĂTĂ, 22 NOIEMBRIE, ORA 16:00, LA STANDUL GRUPULUI EDITORIAL CORINT DIN CADRUL TÂRGULUI DE CARTE GAUDEAMUS ÎN PREZENŢA AUTORILOR.

O altă apariţie editorială CORINT JUNIOR la GAUDEAMUS – va fi tot o carte fantasy – URME ÎN TIMP de PETRU POPESCU.  Un roman de aventuri alert, despre descoperiri şi supravieţuire, scris de Petru Popescu autorul romanelor Întoarcerea, Oaza şi al bestsellerului În coasta lui Adam (Almost Adam) vândut în America în peste 1 milion de exemplare, aflat pe lista de bestselleruri New York Times.

Înca o noutate a Târgului de Carte Gaudeamus vor fi primele două cărţi din seria CAPODOPERE ALE LITERATURII UNIVERSALE povestite pentru copii – Divina Comedie de Dante Aligheri şi Furtuna de William Shakspeare. CORINT JUNIOR îşi propune să le ofere copiilor ocazia să cunoască opere celebre din literatura lumii. Acestea sunt povestite de scriitorul italian Roberto Mussapi şi ilustrate sugestiv de artistul Giorgio Bacchin.

Bucuresti, 19.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *