free download 78 travel guides written by experts

Cristina Herea s-a alaturat actiunii de CSR demarata de Sun Plaza Shopping Center

Universul Barbie se mută la Asociația “Ana și copiii”

Cristina Herea, frumoasa vedetă de televiziune, s-a alăturat acțiunii de responsabilitate socială inițiată de Sun Plaza Shopping Center. Acțiunea presupune donarea către Asociația “Ana și copiii” a recuzitei evenimentului mult iubit de către cei mici, “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!” desfășurat în luna septembrie în cadrul centrului comercial.

Cristina Herea s-a implicat, de-a lungul timpului, în multe campanii umanitare și de responsabilitate socială: “Am fost onorată să mă alătur acțiunii de CSR demarată de Sun Plaza pentru a fi alături de copiii cu situații sociale dificile. Vom încerca să creăm o lume de poveste în care păpușa Barbie să le demonstreze că performanța și succesul nu au nicio legătură cu un confort material. Am văzut copii olimplici care studiau după manualele colegilor; elevi sclipitori care învățau în bibliotecă, nu pe Google și prichindei care descopereau tainele cititului la lumina lumânării. Și totuși, aceste lucruri nu i-au descurajat. Din contră, i-au determinat să își depășească condiția. Ei sunt erorii mei, nu din povești, ci din realitatea anului 2014. Cred cu tărie că elitele de astăzi sunt liderii de mâine”, spune Cristina Herea.

Activitatea de CSR se va desfășura miercuri, 22 octombrie 2014, începând cu ora 11:00 la sediul Asociației “Ana și copiii”, Strada Stoica Ludescu nr. 14, sector 1 și are drept scop sprijinirea activităților desfășurate de copiii defavorizați din cadrul acestei asociații.

Bucuresti, 20.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *