free download 78 travel guides written by experts

Crime sofisticate

George Arion
Editura Tritonic

Indiferent la ce te-ai astepta de la o asemenea carte – luand in calcul numele autorului si titlul volumului – sigur nu te vei astepta la ceea ce vei regasi in interior. Dar cel mai probabil nu vei fi dezamagit.

Doua parti – un roman deosebit. Si da, asa cum spune si titlul, mai multe crime, toate sofisticate, mai multe povesti politiste – unele pornind de la ceea ce spune un cunoscut si contemporan ganditor: Stephen Hawking – toate inglobate intr-un tot unitar incantator. Doua locuri de desfasurare a actiunii – Bucuresti si… un alt oras (veti afla din carte care).

O carte – o experienta deosebita, o lectura aproape obligatorie – astfel as putea descrie noua lucrare a lui George Arion, cunoscut si apreciat autor roman. Am mai prezentat de altfel si aici la PRwave o carte a sa – in care erou principal era Andrei Mladin: Atac in biblioteca.

Desi as putea oferi o sumedenie de citate ce mi-au placut, va las placerea de a descoperi chiar voi savoarea acestei carti, de a vedea care sunt eroii, ce se intampla, daca intamplarile va par cunoscute sau ar putea avea loc la noi si multe altele.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *