free download 78 travel guides written by experts

Infinit Solutions semneaza pentru Galeriile Noblesse lansarea brandului CorteZARI in Romania

Galeriile Noblesse împreună cu Infinit Solutions au lansat renumitul brand italian de mobilier de lux CorteZARI pe piața din România.
O parte importanta a campaniei de lansare a fost organizarea unui eveniment exclusivist, dezvoltat și implementat de divizia de relatii publice a Infinit Solutions, Infinit PR.

Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse: ”Acesta este primul dintr-o serie de evenimente pline de rafinament, parte din strategia de comunicare a Galeriilor Noblesse, dezvoltată împreună cu agenția noastră de brand Infinit Solutions. Lansarea Cortezari marcheaza debutul pe piața noastră a unui brand de renume, care suntem siguri ca se va bucura de apreciere din partea cunoscătorilor. ”

Prin proiectul realizat de echipa Infinit, Galeriile Noblesse au reușit să expună publicului prezent la eveniment elemente definitorii ale stilului propus de CorteZARI, creând într-un spațiu atipic ambientul rafinat ce caracterizează brandul.
George Man, Client Service Director Infinit Solutions: „Vorbim despre o lansare care a reușit să reprezinte cu adevărat un brand important, prezent acum și pe piața noastră. CorteZARI înseamnă opulență, simt artistic și rafinament, iar evenimentul a avut toate ingredientele – tehnologie, un spațiu mai puțin convențional și elemente de fashion.“  

Una din trasaturile mobilierului exclusivist este amestecul echilibrat de linii clasice și moderne, iar pentru a sublinia acest aspect lansarea a avut și o componentă tehnică avansată – pe site-ul Galeriilor Noblesse evenimentul a putut fi urmarit în direct.

Cosmin Pătlăgeanu, General Manager Infinit PR: „Lansarea brandului CorteZARI a însemnat în primul rând reprezentarea unui stil distins, aparte. Am vrut sa subliniem elementele avantgardiste prin utilizarea unor proiecții și a live streamingului pe toata durata evenimentului, astfel că cei care din pacate nu au putut ajunge la debutul mărcii pe piața românească ne-au putut urmări pe site-ul companiei.“

Lansarea brandului CorteZARI a avut loc în cadrul unui eveniment special plin de rafinament și eleganță, reflectand conceptul integrat de design cu accente glam și forme armonioase. 

CREATEUR D`AMBIENCE este conceptul propus de Galeriile Noblesse și se traduce prin dorința de a oferi clienților mai mult decât o gamă variată de mobilier și decoratiuni, printr-un un concept complex coordonat între mobilier, decorațiuni, textile, astfel încât rezultatul să fie unul cu totul special.

Galeriile Noblesse oferă o gamă variată de mobilier, de la cel modern cu linii drepte și îndrăznețe, la cel clasic, călduros, art deco sau avangardist. Noblesse reprezenta un număr important de furnizori recunoscuți la nivel internațional pentru eleganță și rafinament prin showroom-urile din București și Bacău.   

Bucuresti, 01.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *