free download 78 travel guides written by experts

F5 si Bakemono vor dezvolta in comun proiectul Convertor.ro

care devine un serviciu al portalului MONEY.ro

F5 si Bakemono au semnat astazi un contract pentru dezvoltarea in comun a site-ului de servicii financiare Convertor.ro, prin afilierea acestuia la portalul de business MONEY.ro.

In plus, Convertor.ro este transferat in administrarea exclusiva a regiei de vanzari online F5 X-Media, care isi consolideaza, astfel, pozitia 1 ca oferta de site-uri pe segmentul Economie si finante.

„Convertor.ro este perfect compatibil cu una dintre directiile de dezvoltare ale MONEY.ro, si anume aceea de a oferi nu doar content din ce in ce mai valoros, ci si servicii utile in munca de zi cu zi a oamenilor implicati in business. Pe de alta parte, parteneriatul intareste o idee enuntata inca de la lansarea F5, si anume increderea in ideile demarate de antreprenori romani”, spune Dragos Stanca, managing director F5.

„Parteneriatul cu MONEY.ro este o decizie naturala – sunt sigur ca proiectul Convertor.ro va creste mult mai repede si va avea astfel vizibilitatea pe care o merita. Sinergia dintre cele doua proiecte mi se pare evidenta si sunt convins ca impreuna vor oferi o solutie completa de informare pentru utilizatorii interesati de informatii de afaceri”, declara Dorin Boerescu, CEO Bakemono.

In urma integrarii site-ului de servicii financiare Convertor.ro in MONEY.ro, traficul mediu zilnic al portalului de business va creste cu 15%.

In acelasi timp, parteneriatul intareste pozitia de lider a F5 X-Media pe segmentul de site-uri de business.

Astfel, pe categoria Economie si finante, regia de vanzari online F5 atinge un volum lunar insumat de circa 1,7 milioane de clienti unici, cu 5,6% in plus, conform datelor SATI.  

La nivel de continut, integrarea Convertor.ro in MONEY.ro le ofera utilizatorilor acces rapid la o colectie de instrumente financiare si de calcul: de la cursul valutar pentru 29 de monede straine si cursul de vanzare/ cumparare a 22 de retele bancare, pana la conversii, tendinte si medii periodice ale cursului BNR si chiar un istoric al valutelor incepand cu 1998.

In plus, F5 va dezvolta in continuare si versiunea pentru telefonul mobil a site-ului de instrumente financiare – m.convertor.ro.

Bucuresti, 01.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *