free download 78 travel guides written by experts

Crime & Investigation Network® difuzeaza in premiera “Profil de criminal in serie”

Crime & Investigation Network® (CI) va trasmite astăzi, la 21:30, primul episod din noul serial “Profil de criminal în serie”. Trei psihologi criminalişti faimoşi şi deosebit de competenţi îi ajută pe telespectatori să pătrundă în mintea tulburată a câtorva dintre cei mai brutali criminali în serie ai Americii.

Fiecare episod de o oră va prezenta un criminal în serie, iar telespectatorii îi vor urmări pe detectivii care au lucrat la caz, pe martori şi, în multe cazuri, pe ucigaşi înşişi. Printre criminaliştii consultaţi se numără Jim Clemente, agent special FBI la pensie şi fost procuror în New York, care a lucrat ca scenarist şi consultant la celebrul serial “Minţi criminale”, Laura Richards, care a părăsit Scotland Yard pentru a deveni consultant al asociaţiei britanice a comisarilor-şefi de poliţie, şi James Fitzgerald, fost poliţist şi agent special al FBI.

“Profil de criminal în serie” va fi difuzat în fiecare luni, la 21:30, pe Crime & Investigation Network.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă pe poziţia 305 a telecomenzii UPC, în abonamentul Maxim HD TV.

Crime & Investigation Network ajunge în peste 50 milioane de case, din mai mult de 100 de ţări, cu conţinut tradus în 17 limbi.

Bucuresti, 24.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *