free download 78 travel guides written by experts

Crestere in primul trimestru de 93% pentru programul de automobile rulate BMW Premium Selection

În primul trimestru al acestui an au fost comercializate 141 automobile BMW rulate prin serviciul BMW Premium Selection, o creştere de peste 93% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent (Q1 2013: 73 de unităţi).

Cea mai bună lună de la lansarea serviciului în România a fost obţinută în martie, cu 60 de unităţi livrate către clienţi.

BMW Premium Selection se remarcă în piaţă cu cel mai consistent program de garanţie şi verificare. Este singurul program de automobile rulate care oferă o garanţie completă de 24 de luni, precum şi revizii gratuite pentru 12 luni sau 10.000 km, pentru toate automobilele comercializate. În plus, există posibilitatea de a achiziţiona pachete suplimentare de Service Inclusive şi Repair Inclusive (pachete de întreţinere şi extindere de garanţie) şi de a beneficia de pachete dedicate BMW Financial Services.

„Creşterea susţinută din ultima perioadă arată că tot mai mulţi români înţeleg valoarea pe care o aduce un automobil rulat vândut printr-un serviciu ca BMW Premium Selection: garanţie, istoric verificat, mai multă siguranţă şi calitate. Din păcate, verificările pe care le-am făcut în ultimii ani au arătat constant că un procent de peste 90% din automobilele vândute «în târg» au kilometrajul modificat. Şi acesta este un semn important că alte probleme mai grave de uzură ar putea fi ascunse. Până la urmă, aţi cumpăra produse alimentare doar pentru că acestea sunt mai ieftine, ştiind că au ambalajul contrafăcut?” a explicat Dan Buhoci, Responsabil Automobile Rulate BMW Group România. „În acelaşi timp, pentru performanţa de vânzări, trebuie să mulţumesc reţelei de dealeri care a înţeles această oportunitate de business şi a investit constant în dezvoltarea BMW Premium Selection. Acum culegem roadele”, a continuat acesta.

O altă caracteristică unică a proiectului, care asigură o ofertă bogată, este accesul la automobilele de companie şi test ale BMW Group la nivel internațional. Aproximativ unul din trei automobile vândute de BMW Premium Selection este importat. În acelaşi timp, aproximativ 30% dintre automobilele comercializate sunt obţinute ca urmare a unor programe trade-in, susţinând direct vânzarea de automobile noi.

Cele mai căutate modele sunt BMW Seria 5 cu o cotă de 22%, BMW Seria 3 (19%) şi BMW X5 (14%). În total, aproximativ un sfert din automobilele vândute este reprezentat de modelele BMW Seria 1 şi BMW Seria 3, cele mai accesibile modele din oferta BMW Premium Selection. Preţul unui astfel de model poate să coboare sub pragul de 15000 Euro dacă acesta are o vechime mai mare de trei ani. „BMW Premium Selection este un instrument important de a aduce noi oameni către marcă. «Primul BMW» este acum un automobil rulat, dar care oferă o experienţă de calitatea unuia nou. Prin această abordare am reuşit să aducem în portofoliul BMW utilizatori de automobile non-premium”, a explicat Cristi Vlaşin, Sales Manager BMW Group România.

Despre BMW Premium Selection

În oferta BMW Premium Selection sunt incluse modelele mărcii cu o vechime de până la 5 ani şi 120.000 km, cu istoric de service cunoscut şi cu verificare completă 360 de grade pentru remedierea defectelor automobilului. Pentru fiecare automobil este oferită o garanţie completă de 24 de luni, precum şi revizii gratuite pentru 12 luni sau 10.000 km. În plus, există posibilitatea de a achiziţiona pachete suplimentare de Service Inclusive şi Repair Inclusive (pachete de întreţinere şi extindere de garanţie).

În cadrul BMW Premium Selection sunt prezentate şi automobile din alte ţări care au fost utilizate ca automobile de companie, astfel încât oferta este extinsă semnificativ. Servicii de buy-back şi trade-in oferă posibilitatea clientului de a schimba automobilul deţinut cu unul nou din gama BMW sau un model BMW Premium Selection. BMW Financial Services oferă servicii complete de finanţare pentru automobilele rulate BMW Premium Selection.

ww.bmw-premiumselection.ro

Bucuresti, 15.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *