free download 78 travel guides written by experts

Creative Strategies deschide propriul birou in Africa de Sud

Prezenta fizica aduce un suport concret expansiunii international

Creative Strategies NV, prestigioasa agentie de comunicare independenta din Belgia, specializata in relatii si afaceri publice, isi celebreaza a douazecea aniversare deschizind propriul birou in Africa de Sud, la Stellenbosch. Subsidiara a fost deschisa la inceputul lunii mai 2007, sub numele de Creative Strategies PR & Consulting Pty si isi propane sa extinda prezenta grupului in Africa de Sud. In afara de prezenta in cele mai importante tari europene, Creative Strategies doreste sa se extinda in continuare in zonele cu o crestere economica ridicata, care vor oferi o multitudine de oportunitati in anii care vor veni.
  Inca de la infiintare, in 1987, Creative Strategies s-a dezvoltat intr-o agentie de prestigiu, furnizoare de servicii de comunicare in tarile Beneluxului. In ultimii ani, birourile sale au fost active, cu success, in tarile Europei de Est. Creative Strategies este activa in principal in patru sectoare majore: IT&C, Biotehnologie/Sanatate, Energie si Servicii Financiare.

In Romania, Creative Strategies are drept partener preferat compania Active Idea Resources, datorita abordarii comune asupra serviciilor de PR oferite. Cooperare dintre cele doua agentii are multe oportunitati de explorat, in special dupa aderarea Romaniei la UE. Active Idea Resources dezvolta programe integrate de comunicare pentru companii de marime medie si mare.

In Africa de Sud, Creative Strategies PR & Consulting va urma o abordare duala. Biroul va oferi suport companiilor europene care doresc sa dezvolte afaceri pe piata sud-africana. In plus, organizatiile sud-africane care sunt sau doresc sa devina active pe piata europeana vor primi aceleasi servicii.

“Alegerea Africii de Sud este logica”, spune Benita Dreesen, Managing Director. “Aceasta regiune, cu Johannesburg drept catalizator, este stabila politic si ofera un excelent climat investitional. Sectoarele in care noi suntem activi sunt intr-o crestere accelerata, partial influentate de schimbarile din piata de telecom. Aceasta a facut ca sectorul IT&C sa se dezvolte in general. Prevedem ca numarul de companii specializate in tehnologii inalte va creste in viitorul apropiat in Sudul Africii.”
Pentru a asigura expansiunea viitoare a noului sau birou, Creative Strategies PR & Consulting a semnat acorduri de cooperare cu agentii locale, toate specializate in aceleasi domenii de expertiza.

Bucuresti, 28.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *