PR Summit 2021

MagazinulDeCase.ro: Vila lui Cristian Tantareanu s-a vandut

Cel mai scump imobil scos la vânzare prin sistemul MagazinulDeCase, vila lui Cristian Ţânţăreanu, a fost vândut pentru 3.5 milioane de euro. Magnatul a economisit astfel 90.000 de euro, comisionul aferent unei agenţii imobiliare în cazul în care tranzacţia s-ar fi făcut prin intermediul acesteia.

Timp de trei luni de la postarea imobilului pe site-ul www.MagazinulDeCase.ro,  peste 3200 de vizitatori au fost interesaţi de casă aflată în proprietatea omului de afaceri. În cele din urmă, decizia cumpărării a fost luată de o firmă privată din Bucureşti, care va achiziţiona proprietatea la preţul cerut de Ţânţăreanu. Firma intenţionează să folosească vila din Corbeanca pentru organizarea de evenimente.
Proprietatea beneficiază de un teren de 7000 mp, imobilul având ca destinaţie locuinţe individuale cu o suprafaţă totala de 550 mp. Imobilul are ca anexă un club cu suprafaţa de 770 mp şi 360 mp terase. Clubul, are în componenţă  sală de conferinţe, bar, discotecă, saune şi băi.

“Cred că am făcut o afacere bună cu MagazinulDeCase. Nu am avut foarte multe vizionări iar cei interesaţi ştiau deja detalii despre casă din informaţiile de pe site. Eu nu sunt un utilizator obişnuit al tehnologiei moderne dar recunosc o afacere bună când mi se oferă. Cred că viitorul afacerilor imobiliare va fi al firmelor care ştiu să ofere clienţilor servicii de calitate, în timp util şi la un preţ bun. Iar din acest punct de vedere agenţiile imobiliare încep să piardă teren în faţa tranzacţiilor pe Internet”, a declarat Ţânţăreanu.

Tranzacţia vilei de la Corbeanca reprezintă aproximativ 8% din valoarea tranzactiilor efectuate prin sistemul MagazinulDeCase de până acum, acestea fiind estimate la 37 milioane de euro.

“Casa lui Cristian Ţânţăreanu a fost vedeta tranzacţiilor imobiliare de până acum. Acest lucru înseamnă că produsul nostru intră pe piaţa tranzacţiilor de business şi reprezintă o diversificare a ofertei noastre. Valoarea tot mai mare a imobilelor scoase la vânzare prin MagazinulDeCase.ro reprezintă o certificare a faptului că lipsa comisionului de tranzacţionare este un real suport şi pentru proprietarii de imobile cu o valoare de piaţă foarte mare. Aceştia pot economisi, ca şi în cazul domnului Ţănţăreanu, până la 100.000 de euro” a declarat Matei Maloş, General Manager MagazinulDeCase.ro.

Bucuresti, 28.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *