metalshow

Crama Ceptura sponsorizeaza show-ul culinar MasterChef

Crama Ceptura sponsorizează noul sezon al celui mai urmărit cooking show din România, MasterChef, varianta locală a celui mai cunoscut și spectaculos show culinar din lume, difuzat în peste 35 de țări.

Vinurile ce vor asezona bucătăria show-ului provin din gama premium a Cramei Ceptura, Cervus Magnus Monte, născută din cele mai alese podgorii ale regiunii Dealu Mare. Aceasta include Fetească Regala, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rose, Fetească Neagra, Merlot, Cabernet Sauvignon și Syrah. “Nu numai că deținem cele mai moderne mijloace de producere a vinurilor, dar regiunea Dealu Mare are un avantaj unic, și anume că soarele straluceste cu 14 zile în plus pe an. Această oportunitate înseamna că fiecare sticlă de vin are un buchet și o aromă unică”, spune CEO-ul Cramei Ceptura, Marcel Grăjdieru.

Cu o existență de peste 10 ani, Crama Ceptura are capacitate de productie de 10 milioane de sticle pe an și poate să prelucreaze 10,000 de tone de struguri pe sezon. Soiurile cultivate sunt recunoscute în toată lumea, fiind distribuite nu numai intern, dar și pe importante piețe internaționale, precum Marea Britanie, Cehia, Polonia, Canada, Coreea, China, Spania, Rusia, Columbia, SUA.

“Împărtășim aceeași pasiune pentru vin pe care cei de la MasterChef o au pentru arta culinară, vinurile noastre gastronomice potrivindu-se excelent cu preparatele culinare”, spune Marcel Grăjdieru. Prin prezența acestor vinuri în emisiune, Crama Ceptura își afirmă convingerea că “orice bucătarie și orice preparat culinar are nevoie de un vin gastronomic care să completeze și să aducă plus valoare gustului.”

Crama Ceptura se află în localitatea Ceptura, în inima podgoriei Dealu Mare, una dintre cele mai valoroase zone viticole din România cu un microclimat ideal, o altitudine superioară şi o expunere sudică optimă. Datorită condițiilor climaterice și structura solului din Dealu Mare, vinurile se aseamănă cu cele din faimoasa regiune viticolă Bordeaux din Franța.

Rămâneți la curent cu noutățile despre vinurile Crama Ceptura pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CramaCeptura?fref=ts.

Bucuresti, 24.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *