metalshow

Cotidianul CRONICA ROMANA are un nou

director de publicitate

Cotidianul naţional de informare şi atitudine CRONICA ROMÂNĂ are începând cu 15 octombrie a.c. un nou director de publicitate în persoana domnului Dan Olteanu.

Dan Olteanu a fost în ultimul an redactorul şef al publicaţiei care va împlinii pe 23 ianuarie 2007 14 ani de la primul număr. În calitate de redactor şef, Dan Olteanu a întărit echipa redacţională şi şi-a adus aportul la îmbunătăţirea calităţii şi ofertei editoriale a cotidianului. Urmând linia strategiei de dezvoltare a ziarului, începând cu luna octombrie la conducerea cotidianului CRONICA ROMÂNĂ a revenit fondatorul acestuia, domnul Horia Alexandrescu. Funcţia de redactor şef a fost preluată de doamna Lucia Ivănescu, Dan Olteanu urmând să se ocupe de construirea şi implementarea strategie de publicitate a cotidianului.

« Este o nouă provocare. După 9 ani în care am ocupat diverse funcţii în presa scrisă, din care ultimul an l-am petrecut la coordonarea editorială a CRONICII ROMÂNE, noua funcţie reprezintă un pas important. Sunt convins că în următoarea perioadă voi schimba percepţia publicului asupra cotidianului CRONICA ROMÂNĂ, bazându-mă pe aportul noii conduceri şi a dorinţei şi cunoştinţelor mele », a declarat noul director de publicitate al publicaţiei, domnul Dan Olteanu.

Dan Olteanu are 28 de ani. Lucrează în presa scrisă din 1997. A început ca reporter special la o revistă pentru liceeni, un fenomen mediatic în acel moment la care şi-adus şi el aportul, în 1999 a venit la CRONICA ROMÂNĂ ca redactor economic ziar pe care l-a părăsit după trei ani din poziţia de şef al departametului economic, pentru a se ocupa de un nou proiect: o rubrică financiară, prima de acest fel din presa specializată, într-o revistă auto. La aceeaşi revistă, după un an şi jumătate, a fost promovat ca PR Manager. După trei ani, părăseşte revista lunară de auto pentru a demara un proiect personal, pe care la îngheţat în noiembrie 2005 pentru a accepta oferta de a se întoarce la CRONICA ROMÂNĂ ca redactor şef, poziţie pe care a ocupat-o 11 luni.

Dan Olteanu este licenţiat în jurnalism şi absolvent al cursurilor post-universitare de relaţii publice şi a masterului « Managemetul Instituţilor Mass Media » în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării – Universitatea Bucureşti.

Bucuresti, 23.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *