free download 78 travel guides written by experts

Cosmin Selesi a avut 17 masini in 10 ani

Cosmin Seleşi, prezentatorul celui mai nou show de la Antena 1, Te cunosc de undeva, are o adevărată pasiune pentru maşini, deşi pe lista hobby-urilor sale se regăsesc mai degrabă pescuitul, călătoriile sau gastronomia. Din 2002 şi până acum, actorul a avut nici mai mult nici mai puţin de 17 maşini, toate cu motoare foarte puternice.

Cosmin Seleşi face la Antena 1 echipă cu Alina Puşcaş şi prezintă Te cunosc de undeva, cel mai nou proiect al Antenei 1, o premieră pe piaţa formatelor tv din ţara noastră: transforming show. Cosmin vine mereu cu maşina personală la filmări şi, mai mult decât atât, a dezvoltat o adevărată pasiune pentru maşini, pasiune care însă nu s-a oprit la a şti o mulţime de lucruri despre mărcile de maşini şi motorizările fiecăruia. Pasiunea pentru maşinile puternice l-a făcut pe Cosmin să schimbe în nici zece ani, 17 maşini.

Se pare ca 17 este un număr care în 2012 îi poarta noroc lui Cosmin Seleşi. Pe 17 martie, Antena 1 lansează show-ul primăverii: Te cunosc de undeva. Opt vedete vor trece prin transformări spectaculoase şi vor evolua în faţa juriului şi a publicului într-un decor spectaculos. CRBL, Delia Matache, Dan Helciug, Maria Buză, Julia Jianu, Iulian Vasile, Lora si Jorge vor apărea în faţa telespectatorilor aşa cum nu i-au mai văzut niciodată. Telespectatorii se vor putea bucura de super show-ul Te cunosc de undeva, de pe 17 martie, de la 20.20, numai la Antena 1.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *