free download 78 travel guides written by experts

Corneliu Vadim Tudor se simte atras de soprana Angela Gheorghiu

Miercurea aceasta, de la 20:30, blondele lui Negru au un adversar de zile mari. Dacã în viaţa de zi cu zi rãspunde unei singure blonde – soţia lui, în aceastã searã Corneliu Vadim Tudor trebuie sã facã faţã unei armate de 50 de blonde. Doctor în istorie cu cea mai înaltã gradaţie, suma cum laudae, Vadim nu poate fi atacat cu întrebãri de culturã generalã, aşa cã blondele îl supun unui tir de întrebãri din viaţa personalã.

Întrebat de ce persoanã publicã din România se simte atras, politicianul a ezitat puţin, dar a dat un rãspuns care le-a liniştit pe blonde: „Angela Gheorghiu! E o femeie frumoasã şi cu mult bun simţ!” a mai completat Vadim! Tot atunci, politicianul a destãinuit care este idealul sãu de femeie – românca din picturile lui Grigorescu. „Nu vã luaţi de nevastã decât o româncã! E cea mai harnicã, cea mai frumoasã şi cu mult sex appeal!”

Ce alte momente incediare din viaţa sa a mai dezvãluit politicianul în emisiunea lui Negru, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.30, la „Te pui cu blondele?”!

Bucuresti, 27.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *