free download 78 travel guides written by experts

Cadouri Dacic Cool de ziua ta

Magazinul online cu produse româneşti Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro) continuă să fie alături de tine în momentele importante! Acum, pe lângă promoţiile de ziua numelui, dedicate persoanelor care poartă nume româneşti tradiţionale, magazinul online Dacic Cool lansează o campanie specială, pentru a sărbători împreună cu toţi cei cool, dacic cool, ziua lor de naştere. Astfel, toţi cei care plasează o comandă în magazinul online Dacic Cool cu ocazia zilei lor de naştere vor primi cadou, automat, dublarea comenzii.

Asemenea numelui pe care îl purtăm, ziua de naştere este deosebit de importantă, pentru că, oricât de bizar ar putea părea, ea îşi pune amprenta asupra vieţii noastre. Se spune că nu ne naştem întâmplător într-o anumită zi, lună şi an şi că, încă de la venirea noastră pe lume suntem înconjuraţi de vibraţiile universale ale datei în care ne-am născut. Şi, nu-i aşa, este atât de frumos când cei dragi ne felicită şi ne surprind de ziua noastră cu o urare din inimă, cu o floare sau cu un dar de suflet… Este minunat să primeşti un cadou drăguţ de la persoana iubită, de pildă, dar, uneori, simţim nevoia să ne facem noi înşine un mic dar. Un răsfăţ la care fiecare dintre noi are dreptul şi, la urma urmei, ce ocazie mai bună de a-ţi face un cadou decât propria zi de naştere? De aceea, magazinul online Dacic Cool şi-a propus să-i sărbătorească pe toţi cei cool, dacic cool, cu ocazia zilei lor de naştere, oferindu-le prilejul de a-şi face un cadou drăguţ de ziua lor.

Cum funcţionează campania? Simplu! În cazul în care plasaţi o comandă în magazinul online Dacic Cool de ziua dumneavoastră de naştere sau oricând cu 10 zile înainte de ziua de naştere, magazinul Dacic Cool vă va dubla comanda. Astfel, veţi primi cadou, gratuit, de o valoare egală cu produsele comandate, produse din zona dumneavoastră de interes (după produsele achiziţionate, adăugate în coş) sau alte produse din magazinul online Dacic Cool, care vă vor plăcea, cu siguranţă. Data de naştere se vede din codul numeric personal, care este una dintre informaţiile obligatorii pe care cel care face o comandă online trebuie să le completeze (codul numeric personal trebuie să se regasească apoi pe factura emisă de orice magazin online). Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate de ziua de naştere sau oricând cu 10 zile înainte de ziua de naştere (ziua de naştere fiind considerată cea de a zecea zi), pentru o singură comandă, în limita sumei de 200 de lei, adică ceea ce se comandă peste suma de 200 de lei nu se dublează.

Pentru mai multe detalii, puteţi apela numerele de telefon: 021.225.05.07, 0723.15.60.99 (de luni până vineri între orele 10.00 şi 18.00) sau puteţi trimite un e-mail la omenzi@daciccool.ro.

Bucuresti, 27.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *