free download 78 travel guides written by experts

Corina si Connect-R aduc vara… “Of Corso”

In urma succesului national obtinut cu prima lor colaborare, Corina si Connect-R au semnat un contract de imagine cu una dintre cele mai jucause si delicioase marci de inghetata, Corso.

Cu privire la acest featuring asteptat de ani de zile de piata muzicala, Corina a declarat: "Mi-am dorit mereu sa lucrez cu Connect-R. Este un artist complet, cu sarm, un timbru aparte si foarte mult talent. Cred ca e perfecta combinatia dintre noi doi – ca vanilla si ciocolata!”.

Connect-R ne-a povestit la randul sau, zambind ca ‘a fost prima data cand am si cantat impreuna, in schimb in trecut i-am mai scris piese. Ce mi-a placut la ea este sufletul de copil’.

Cele doua arome s-au contopit astfel cu succes intr-un cocktail fresh si rece, de vara, ce poate fi degustat acum in toata tara la punctele de vazare Corso.

‘Am muncit foarte mult la imaginea mea in ultimii ani si dupa cum cred ca ati observat, mi-am pastrat-o intacta, nesemnand multe contracte cu parteneri din piata. Cand am primit oferta din partea casei mele de discuri, Roton, am studiat produsul si am observat ca este unul superior, cu care voi fi mandru sa ma asociez. In plus, Corina, Connect-R si Corso au o sonoritate comuna, ceea ce pentru un autor si textier ca mine a fost ca… bun semn divin’ a povestit Connect-R zambind.

Aromele preferate ale celor doi sunt in concordanta cu personalitatile lor – Corina ar degusta oricand o inghetata usoara, de vanilie sau cu arome fresh de fructe. Connect-R iubeste soarele puternic si ‘inghetata de ciocolata cu boabe de cafea, ce spera sa ii aduca aminte de gustul copilariei’.

Si pe Corina inghetata o duce cu gandul la copilarie, zambet si vise dulci, motiv pentru care intregul proiect s-a desfasurat alaturi de baiatul sau Robin, ce a jucat rolul degustatorului. Cei doi adora sa se delecteze cu acest desert impreuna, pe malul marii, privind pescarusii sau in parc, dupa minute bune de mers cu bicicleta.

Videoclipul piesei a fost filmat in timp record pe platourile Castel Film, fiind produs de Rival Film. Regizorul Florin Botea a reusit sa transforme o primavara frigida intr-o vara tropicala, folosindu-se atat de elemente de scenografie ce aduc aminte de Cuba, dar si de magia luminilor si a filtrelor calde de culoare.

Chimia dintre cei doi artisti a fost evidenta din momentul in care au pasit razand spre primul cadru, iar pauzele de inghetata au fost atat de dese incat intreaga echipa s-a simtit ca intr-un parc de distractii.

Nu ne ramane de facut decat sa savuram in vara aceasta, care se anunta deja una caniculara, inghetata Corso cu aromele sale, dintre care cele mai savuroase vor fi….Corina si Connect-R, OF CORSO!

Bucuresti, 25.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *