free download 78 travel guides written by experts

Consumatorii se bucura de cea mai inalta calitate a divertismentului, cu Philips, bineinteles

Prin noua gama de produse electronice, Philips potenteaza divertismentul la domiciliu, oferindu-i de fiecare data noi valente. Confortabil, la indemana si tot mai captivant, cu Philips divertismentul in propriul camin devine o experienta de implicare uluitoare si o delectare de neuitat.

Pentru o vizionare revolutionara, tehnologia unica ce  proiecteaza o stralucire placuta, de intensitate scazuta, pe peretii din jurul televizorului, este o inovatie Philips, bineinteles.

Reflectand, cu ajutorul unor leduri, culoare in armonie perfecta cu imaginile de pe ecran, tehnologia Ambilight intensifica si imbogateste experienta de vizionare. Mai multe studii demonstreaza modul in care tehnologia Ambilight sporeste placerea de vizionare, reducand oboseala si solicitarea si imbunatatind confortul vizual, relaxarea si implicarea emotionala.

În cadrul unui sondaj independent realizat la inceputul anului 2009, cei mai mulţi participanţi au indicat calitatea superioara a imaginii oferite de televizoarele LCD Philips din gama 9000 cu diagonala de 42", cu Ambilight Spectra 2 si motor HD Perfect Pixel, fata de modelele de top ale altor marci de succes. Calitatea incredibilă a imaginilor rezulta din imbinarea armonioasa a tehnologiilor Perfect Motion, Perfect Colours şi Perfect Contrast cu Ambilight Spectra 2, pentru a spori plăcerea vizionării cu o lumina ambientala proiectata pe perete, sincronizată cu imaginile de pe ecran.

Acest televizor LCD de înaltă definiţie dispune de numeroase funcţii şi de recepţie digitală. În plus, este uşor de conectat şi de pus în funcţiune imediat ce este scos din cutie.

Primul televizor LCD care oferă o experienţă de cinema autentică este un Philips, bineînţeles. Cinema 21:9 este primul televizor din lume cu ecran 21:9 si Full-HD de 56” care pastreaza cu adevarat proportiile unui ecran de cinema. Filmele sunt redate cu o fidelitate maxima, in formatul specific cinematografului, rezultand o atmosfera care captiveaza pe deplin.

Cinema 21:9 prezinta o calitate superba a imaginilor datorata motorului de procesare HD Perfect Pixel si beneficiaza de tehnologia Ambilight, pentru a prelungi dimensiunea ecranului intr-o placuta stralucire ambientala.

Conform testarilor efectuate, consumatorii au fost de acord ca sistemul SoundBar Philips cu Ambisound dispune de un excelent sunet surround 5.1, fiind dotat cu un difuzor integrat, un amplificator şi un sistem DVD player, cu performanţe excelente în toate tipurile de încăperi.

Philips SoundBar combină o calitate excepţională a sunetului, un design elegant şi rafinat, care se incadreaza perfect cu orice televizor cu ecran plat. Beneficiaza de comenzi tactile pentru uşurinţă de redare şi de reglare a volumului.

Conectaţi-vă iPod-ul sau mp3 player-ul, redaţi fişiere media de pe unităţi USB flash, toate acestea prin EasyLink pentru un control perfect al oricăror dispozitive conectate. Vă puteţi bucura de o excelentă calitate Ambisound cu difuzoare tweeter soft dome şi DoubleBASS.

Iar pentru a desavarsi tabloul gamei de electronice care ne simplifica viata intr-un mod creativ, singura telecomanda universala cu pictograme preinstalate va este oferita de Philips, bineinteles.

Puteţi vedea exact pictogramele canalelor de care aveţi nevoie pe un ecran tactil color prin care pot fi controlate până la 20 de dispozitive. Telecomanda universala Philips vă oferă un acces inteligent, clar şi rapid la toate canalele şi dispozitivele favorite, dispunând de un ecran LCD color de înaltă rezoluţie, uşor de citit şi de îndrumare completă pas cu pas pe ecran.

Bucuresti, 14.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *