free download 78 travel guides written by experts

Duminica, 17 mai, pe TVR 1 incep doua emisiuni noi

„Formă maximă” şi „Magic fotbal” sunt două emisiuni noi care vor fi difuzate începând din această saptămână în fiecare duminică pe TVR 1, de la ora 14.20, respectiv 14.40. „Formă maximă”, emisiunea prezentată de Monica Roşu, dublă campioană olimpică la gimnastică artistică, va cuprinde interviuri, reportaje sau scurte documentare despre opţiunile pe care le avem pentru a trăi mai frumos, mai echilibrat, mai relaxat.

Monica îi invită pe cei de acasă să-i asculte pe marii campioni – Laura Badea, Gabriela Szabo, Ilie Năstase, Ion Ţirac, Leonard Doroftei, Ivan Patzaichin, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu – împărtăşindu-le din experienţele lor în calea spre succes. Invitaţi în prima ediţie vor fi Ion Ţiriac, Dan Petrescu, Andreea Antonescu şi Marius (ex. Akcent).

De la 14.40, în fiecare zi de duminică, telespectatorii TVR 1 vor putea urmări „Magic fotbal”, un magazin despre fotbal ca sport de mare performanţă.

Realizat din pasiunea pentru acest fenomen care a cucerit miliarde de spectatori, „Magic fotbal” va cuprinde interviuri, documentare şi reportaje despre cei mai iubiţi fotbalişti, despre cele mai puternice campionate, despre şcoli de fotbal şi arene care atrag de fiecare dată sute de mii de spectatori.

Bucuresti, 14.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *