Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

26 de agentii inscrise la Effie 2009

Inscrierile la cea de-a sasea editie a festivalului de eficienta Effie Romania numara 70 de campanii si 26 de agentii.

Babel Communications, Brands&Bears, Bridge Communication, CAP, Cohn&Jansen| Ashley&Holmes , Cosmote, Cupid Consultancy, DRAFT FCB, GAV (Generic Audiovizual), GMP Advertising, Graffiti BBDO, Grey Romania, Headvertising, Leo Burnett&Target, Lowe&Partners, McCann Erickson, Next Advertising, Odyssey Communication, Ogilvy Romania, Papaya Advertising, Propaganda, Proximity, Publicis, Scala JWT, TBWA Merlin si Unilever sunt agentiile, respectiv companiile, care au inscris campanii la editia de anul acesta.

Castigatorii premiilor Effie vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere care va avea loc joi, 28 mai 2009, incepand cu orele 19:30, in Frattelli Studios. Gazdele festivitatii de premiere vor fi, ca in fiecare an,  IAA Romania (International Advertising Association), UAPR (Uniunea Agenţiilor de Publicitate din Romania), organizatorii Premiilor Effie Romania.
Invitatiile la Gala Effie 2009 pot fi procurate de la sediu IAA (Calea Victoriei, nr.126, et.3, sector 1, Bucureşti, telefon : 0311 050991 / 0311 052414), incepand cu 15 mai. Costul unei participari la festivitatea de premiere este de 500 lei+TVA/persoana pentru membrii IAA/UAPR si 700 lei+TVA/persoana pentru non-membri.
Premiile Effie reprezinta un eveniment unde intreaga industrie de advertising se intalneste intr-un punct comun: cel al eficientei in materie de rezultate. Effie reuneste cele mai recunoscute agentii din bransa, clientii si researcherii pentru a celebra eficienta colaborarii, tradusa in cifrele de vanzare.

Effie este un festival international sub licenta AMA New York. In Romania, Effie este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si organizat, pentru al treilea an consecutiv, de agentia Millenium Communications.

Bucuresti, 14.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *