free download 78 travel guides written by experts

Congresul International al Organizatiilor de Medicina Integrativa a adunat la Bucuresti

specialisti din toata lumea

Congresul Internaţional al Organizaţiilor de Medicină Integrativă, desfăşurat în data de 24 octombrie la Bucureşti, a avut în acest an tema ,,Medicina Integrativă între mit şi adevăr”, aceasta fiind cea de-a doua ediţie a evenimentului.

La Congres au participat peste 500 de medici, psihologi, farmacişti, terapeuţi, reprezentanţi ai instituţiilor de stat şi ai ONG-urilor, profesori universitari din ţară şi din străinătate, parteneri, membri ai Asociaţiilor de Pacienţi, reprezentanţi ai federaţiilor sindicale şi patronale, pacienţi, dar şi public larg interesat de temele prezentate.

În cadrul congresului s-au desfăşurat conferinţe ştiinţifice şi ateliere de pregătire profesională. De asemenea, a fost amenajat un spaţiu expoziţional unde firme de prestigiu din România şi-au putut expune produsele/serviciile care se înscriu în cadrul fenomenului medicinei integrative.

Printre vorbitorii de la Congres s-au numărat specialişti din Italia, SUA, Germania, Franţa şi România care prezintă teme din domeniul socio-medical. De asemenea, Ambasadorul Italiei la Bucureşti, Excelenţa Sa Mario Cospito, a fost prezent la Congres, salutând eforturile Patronatului Medicinei Integrative de a deschide societatea românească spre acest domeniu.

Patronatul Medicinei Integrative – PMI este o organizaţie nonguvernamentală, non-profit şi apolitică, ce reuneşte persoane fizice autorizate, cabinete medicale, clinici care prestează servicii medicale şi/sau terapeutice în cadrul organizaţiilor din care fac parte.

Preşedintele Patronatului Medicinei Integrative este Liviu Mandler.

Pentru detalii referitoare la agenda congresului şi mai multe informaţii accesaţi www.patmedin.ro/congres.

Bucuresti, 29.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *