free download 78 travel guides written by experts

Confruntari electorale la „Presedinte pentru Romania”

În această săptămână, alţi şase candidaţi la Preşedinţia României sunt aşteptaţi să-şi expună argumentele în cadrul emisiunilor electorale Preşedinte pentru România de la TVR 1, de luni până joi, de la ora 21.00.

În intervalul 20-23 octombrie, şase candidaţi la preşedinţie îşi prezintă programele electorale şi atuurile acestora, în cadrul emisiunii Preşedinte pentru România de la TVR 1. De luni până joi*, Sorin Avram moderează confruntările între doi candidaţi sau reprezentanţii lor, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Într-o ordine aleasă prin tragere la sorţi, cei 14 candidaţi vin – în persoană sau prin intermediul reprezentanţilor lor – să convingă electoratul că programul lor merită votat. Astfel, în cursul acestei săptămâni, ordinea apariţiilor în emisiunile de dezbatere este următoarea:
· Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta – 20 octombrie;
· Kelemen Hunor şi Gheorghe Funar – 22 octombrie;
· Mirel Amariţei şi Klaus Iohannis – 23 octombrie.

Televiziunea Română dedică alegerilor prezidenţiale peste 2.000 de minute de transmisiuni, la TVR 1, TVR Internaţional şi pe posturile regionale. Sâmbătă şi duminică, la TVR 1 şi online, pe TVR+, Monica Ghiurco şi Radu Rădulescu moderează, de la ora 21.00, emisiunea Preşedinte pentru România în care cei 14 candidaţi vin personal să îşi prezinte programul electoral. În zilele de marţi (ora 12.30), joi (ora 12.30) şi vineri (orele 12.30, respectiv 16.00), tot sub genericul Preşedinte pentru România, TVR 1 difuzează imagini de la evenimentele electorale ale tuturor candidaţilor.

* Marţi, 21 octombrie, dată fiind transmiterea în direct la TVR 1 a partidei de fotbal F.C. Barcelona-Ajax Amsterdam, din UEFA Champions League, emisiunea Preşedinte pentru România nu va putea fi difuzată.

Desfăşurarea campaniei electorale la Televiziunea Română este gratuită, în acord cu misiunea TVR de a asigura accesul publicului la informaţie. Campania electorală pentru alegerea Preşedintelui României a început pe 3 octombrie 2014, ora 0.00, şi se încheie în ziua de 1 noiembrie 2014, ora 7.00. Cele două tururi de scrutin au loc pe 2 noiembrie, respectiv 16 noiembrie, în competiţie înscriindu-se 14 candidaţi.

Bucuresti, 20.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *