free download 78 travel guides written by experts

Conflict intre concurenti la „Junior Chef”

Mult a fost, puţin a rămas din preselecţiile celei mai simpatice emisiuni culinare, „Junior Chef”, astfel că, luni, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări ultima ediţie în care micii bucătari vor mai putea prinde un bilet care îi poate duce în semifinale.

Tot luni, copii vor avea parte de o mare surpriză din partea Prinţesei Polonc: vizită la fabrica de ciocolată.

Echipa Ancăi Lungu a aflat tocmai la destinaţie despre ce surpriză este vorba, motiv pentru care, în autocar, pe tot parcursul drumul, copiii au încercat să ghicească despre ce este vorba. Au mai şi cântat, au dansat, iar când au văzut locul în care autocarul a oprit, iar că afară erau aşteptaţi de Roxana Ionescu, ei au sărit în sus de fericire: „Mama nu-mi prea dă voie să mănânc ciocolată, iar faptul că am venit aici este o super bucurie pentru că voi gusta câtă ciocolată vreau eu!”, mărturiseşte un concurent. La sfârşitul vizitei, copiii erau fericiţi că vazuseră secretele fabricăii desertului mult iubit de ei, dar şi pentru că şi-au făcut toţi propria tabletă dulce: „Mi-am personalizat ciocolată, am pus de toate în ea, alune, fructe uscate, cred că o săptămână nu voi mai mânca ciocolată”, povesteşte amuzat un concurent din echipa Polonic.

Testul celor mici a fost a doua zi când ei au fost nevoiţi să gătească pe echipe un produs care să aibă la bază ciocolata, îndrumaţi fiind de Anca Lungu şi Daniel Grosu, ajutorul său, fost concurent la „Top Chef”. Problema a fost atunci când, din nepotrivire de caractere, o echipă a început să aibă probleme: „Cineva să-l ia de aici pe colegul meu, va rog! Nu stiu ce să mai fac cu el pentru că el vrea să le facă pe toate şi nu mă ascultă deloc. Eu nu vreau să pierd concursul din cauza lui”, povesteşte un concurent.

Mai multe detalii despre conflict, dar şi despre vizita la fabrica de ciocolată vor putea fi urmărite la „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 04.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *