free download 78 travel guides written by experts

Jocurile Foamei: Revolta (Hardcover)

Jocurile Foamei: Revolta (Hardcover)Suzanne Collins
Editura Nemira

Zarurile au fost aruncate. Nu mai este cale de intoarcere. Jubileul Pacificarii a trecut, Katniss a reusit sa supravietuiasca. Peeta este insa prizonier al Capitoliului. Districtele sunt, multe, distruse. Din fericire, Katniss, sora si mama ei si Gale sunt la adapost in Districtul 13. Lupta finala incepe.

Dar nu va ganditi la un razboi deschis. Luptele se poarta pe mai multe planuri, de la filmari transmise si in reteaua Capitoliului si printre rebe si pana la actiuni de gherila. Presedintele Snow trebuie sa fie invins.

Katniss accepta sa fie Gaita Zeflemitoare, sa fie simbolul revolutiei. Dupa ce se recupereaza fizic, incepe chiar si pregatiri pentru a putea face fata luptelor, in ciuda cunoscutei ei sfidari a autoritatii si a programului impus. Peeta este, din fericire, recuperat din mainile celor care il tineau prizonier, dar a fost schimbat. Are impresia ca, de fapt, Katniss este o tradatoare si ca ii face rau.

Lucrurile nu merg deloc bine, iar Katniss trebuie sa gaseasca o solutie pentru a impiedica cresterea numarului celor care mor si pentru a salva atat cat se mai poate din districte.

Urmariri, sacrificii, lupte, suspans, prietenii, iubire, toate se regasesc in acest volum care ofera o incheiere grandioasa a seriei. Atentie: s-ar putea ca finalul sa va surprinda.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Pe site am prezentat deja si primul volum si cel de-al doilea volum din seria Jocurile Foamei.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *