Shadow

PRwave.ro împlinește 12 ani

PRwave.ro, site de ştiri din afaceri, marketing şi comunicare, împlineşte 12 ani. Lansat pe 18 aprilie 2005, PRwave a fost primul website din România dedicat imaginii, comunicării şi relaţiilor publice pentru afaceri. Accentul a fost pus pe articole şi case studies, însă în timp pe www.prwave.ro au ajuns să se publice zilnic foarte multe ştiri de interes general.

În prezent, pe PRwave apar între 30 şi 50 de ştiri pe zi din domenii variate – afaceri, IT, financiar, marketing, media, evenimente, auto, velo etc. – dar şi materiale în exclusivitate scrise de specialişti în marketing şi relaţii publice în cadrul rubricilor Experts’ Opinion şi Case Studies. O altă secţiune importantă a site-ului este Books Wave, o rubrică în care sunt prezentate cărţi – atât de timp liber, cât şi lucrări din marketing, comunicare, advertising sau afaceri.

PRwave a început 2017 cu un nou template şi cu o nouă platformă, în urma trecerii de la Joomla la WordPress, ceea ce a făcut ca site-ul să fie şi mai uşor de navigat de către toţi vizitatorii.

PRwave 800

“Mă bucur că am ajuns la cea de-a douăsprezecea aniversare a PRwave. Acest lucru nu se putea fără ajutorul celor care au fost aproape de PRwave în această perioadă şi profit de ocazie pentru a le mulţumi tuturor. Am pornit la drum dorind să creez un site unde să existe materiale în exclusivitate dedicate domeniului relaţiilor publice, însă în timp site-ul s-a dezvoltat şi am ajuns astăzi să fim o sursă importantă de informare prin intermediul ştirilor publicate. Am adăugat constant noi rubrici pentru a deveni un site cât mai complet şi am susţinut, în calitate de parteneri media, evenimente naţionale şi internaţionale,” a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave şi director general PRwave International.

“Am aflat pentru prima dată de PRwave.ro pe bancile facultăţii, la un seminar, de la o profesoară tânără care ne recomanda resurse pentru documentare. Mi-am notat silabisit numele, am căutat acasă şi am rămas… hooked, cum s-ar spune. Întâi de nevoie, apoi de plăcere. Cu timpul am ajuns să o cunosc şi să leg o prietenie cu Loredana Pascal. O preţuiesc pentru că este un om cald şi bun, un profesionist perseverent şi pentru că reuşeşte să menţină viu un site fără să facă un compromis la nivel de conţinut, doar pentru monetizare. E un lucru rar şi foarte foarte valoros! La mulţi ani, PRwave.ro!” – Alina Galeriu, managing partner, Galeriu & Partners PR.

“În condiţiile în care maxim 1% dintre companiile înregistrate în România au Departamente sau Responsabili de Comunicare şi Relaţii Publice – şi doar cateva sute au contracte cu agenţii de specialitate – faptul că acum 12 ani PRwave a avut curajul să fie prima platformă independentă dedicată imaginii & comunicării de brand reprezintă un adevărat pionierat.

Mereu la curent cu noutăţile, interfaţa https://www.prwave.ro/ upgradată recent asigură o experienţă plăcuta internauţilor. Ne citim acolo!” – Mihaela Petrovan, General Manager More than Pub

“Sunt bucuroasă că am ocazia să felicit pentru primii 12 ani unul din site-urile de referință în domeniul comunicării și PR-ului de la noi. PRwave este locul unde găsești mereu inspirație, studii de caz și ultimele știri din domeniu. Consecvența și seriozitatea de care au dat dovadă în acești 12 ani sunt un motiv în plus să îi consider una din publicațiile online must read pentru orice profesionist în comunicare. Agenția pastel este cu doar un an mai mică decât PRwave, aprilie fiind și pentru noi lună aniversară. De aceea, pot spune că am crescut împreună. 🙂 La mulți ani frumoși, creativi și cu cât mai mulți cititori de PRwave!” – Dana Nae Popa, managing director, agenția pastel

“Prin intermediul PRwave am cunoscut o seamă de oameni minunaţi, dintre care unii mi-au devenit prieteni apropiați. Am interacționat cu numeroși cititori de-a lungul anilor și m-am bucurat de fiecare dată când am auzit că site-ul a fost de ajutor în diverse împrejurări”, a adăugat Violeta-Loredana Pascal. “Vom continua să avem materiale interesante pe site, știri variate și vă aşteptăm cu drag şi pe pagina de Facebook a PRwave!”

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *