metalshow

Conecteaza-te la vacanta!

Cu Connect-R si Liberty Center!

Pe langa faptul ca e baiat de treaba si a fost de acord sa faca schimb de date de concert cu prietenul Alex, Connect-R a promis un super show weekendul acesta la Liberty Center!

Vara e la maxim si Liberty Center iti pregateste un weekend extraordinar!

Connect-R a castigat de curand premiul pentru cea mai buna melodie, ‘Burning Love’ in cadrul Romanian Music Awards 2010 desfasurat la Craiova, eveniment pe care l-a si prezentat.

Asa ca duminica aceasta 18 iulie, incepand cu ora 19 incepe inspectia la pasii de dans, pentru ca echipa de dansatori ai lui Connect-R vor fi si ei prezenti pe scena, sustinandu-si talentatul solist.

Chiar inainte de show inca o vacanta va fi oferita in cadrul extragerii tombolei “Vrei distractie si shopping?”.Tombola este desfasurata de Liberty Center intre 22 mai si 31 iulie 2010,si are ca premii o masina Citroen C3 si 9 vacante in Grecia si Turcia.

Liberty Center nu a uitat nici de fani, pentru care, dupa concert usile The Vesper –etajul 2- se vor deschide pentru o sesiune de autografe ce nu trebuie ratata.
Sambata si duminica de la pranz cei mici sunt rasfatati cu Atelierul de povesti. Ce poate fi mai bun pentru ei? Indrumatorii nostri au ales cu grija povestile si ilustratiile astfel incat si baieteii si fetitele sa isi intalneasca personajele preferate.

Vine weekendul şi cu el o nouă serie de evenimente  din partea Liberty Center. Sambata, incepand cu ora 18 poti face scena a ta intr-un inedit concurs de karaoke! Si nu uita ca in fiecare duminică seara, eşti invitat la etajul 2, să dansezi şi să te distrezi alături de soliştii şi trupele româneşti pe val!

Bucuresti, 14.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *