free download 78 travel guides written by experts

Concursul “Vanatorii de smiley-uri: 1111 zambete pentru Neatza

Zâmbeşte-te şi tu pe www.neatza.a1.ro

Provocarea pe care Răzvan şi Dani au adresat-o tuturor telespectorilor Antenei 1 demonstrează că românii sunt veseli, creativi şi optimişti. Numărul de 1111 fotografii înscrise pănă astăzi depăşeşte aşteptările matinalilor şi dovedeşte că telespectatorii emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani îşi fac timp pentru lucruri frumoase, le zâmbesc celor din jur.

“Noi toţi din echipa Neatza suntrem extrem de fericiţi ca telespectatorii noştri ne-au dedicat nouă şi Antenei 1 în medie şapte minute şi 12 de secunde pentru a-şi încărca fotografiile pe site-ul neatza.a1.ro şi asta fără să calculam timpul pe care l-au investit să caute şi să găsescă zâmbetul care-i reprezintă, suntem flataţi, le mulţumesc tuturor! ”, a declarat Dani Oţil, unul dintre matinalii Antenei 1.

22-26 ianurie 2011
– 2655 poze înscrise în total
– 1111poze înscrise în concurs (publicate pe site, au indeplinit cerintele concursului)

Traficul pe site-ul www.neazta.a1.ro intre 22 si 26 ianuarie a fost de 357.298 pageviews (comparativ cu 156.248 aceeasi perioada cu o săptămână în urmă), iar timpul mediu petrecut pe site la o vizită, 7.12 minute.

Antena 1 a lansat „Vânătorii de smiley-uri” telespectatorii fiind aşteptati imortalizeze cele mai haioase zâmbete făcute din obiectele care îi înconjoară. Concursul durează până pe 18 februarie 2011, se desfăşoară pe site-ul //neatza.a1.ro şi pune la bătaie, zilnic, camere foto digitale şi, săptămânal, camere video.

Pentru a participa, telespectatorii Antena 1 trebuie să acceseze site-ul emisiunii, www.neatza.a1.ro, să îşi creeze un cont de utilizator şi să încarce o fotografie surprinsă de ei, în care elementele să formeze una sau mai multe feţe zâmbitoare. În fiecare dimineaţă în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani” sunt desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorii premiilor zilnice, iar în fiecare emisiune de vineri, pe perioada concursului, vor fi extraşi castigatorii premiilor săptămânale.

Regulamentul concursului este disponibil pe www.neatza.a1.ro.

Bucuresti, 26.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *