free download 78 travel guides written by experts

Casa Rusu prezinta la targul international de mobila de la Köln cele mai noi colectii

Grupul Rus Savitar a participat în ianuarie 2011 cu un pavilion în cadrul Târgului internaţional de mobilă de la Köln, unul dintre cele mai importante evenimente internaționale dedicate industriei mobilei.

În cadrul târgului producătorul de mobilă Rus Savitar, reprezentat prin brandul Casa Rusu a expus cele mai noi colectii de mobilier, abordând o varietate de stiluri ce îmbină armonios elementele decorative ale locuinței cu funcționalitatea.

Cristian Rusu, Director General Casa Rusu: ”Târgul de la Köln este evenimentul care dă tonul în industria mobilei la nivel internațional. Prezența la târg este foarte importantă pentru noi, ne dorim să expunem cele mai noi colecții și concepte și vrem să arătăm că aducem pe piață produse cu un design actual, concentrat pe funcționalitate, în acord cu tendințele în materie.”

Reprezentanții companiei au fost prezenți la eveniment, oferind astfel informații despre mobilierul pe care îl promovează.

Considerat o rampă de lansare pentru tinerii designeri cu viziune, Salonul Internațional din Köln adună peste 1 000 de expozanți din întreaga lume. Evenimentul își propune să promoveze concepte inovatoare pentru următoarea generație, spații și materiale moderne, design remarcabil și sisteme revoluționare. În cadrul târgului iau parte expozanți de top care prezentă cele mai noi produse şi servici din industria internațională a mobilei.

Bucuresti, 26.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *